2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

180 بازدید | 19 پست

خواهرم میگفت چرا خواهر شوهرت اینطورن مثلا از هیچیتعریف نمیکنن یا تعریف میکنی تایید نمیکنن 

ما جشن تعیین جنسیت داشتیم مشخص شد بچم دختره خواهرم به خواهرشوهرم گفت مثل ( دختر یه خواهر دیگم )یک سالشه خیلی توپل و بانمکه خوشگل میشه 

اونا همینجوری مات مات نگاه کردن نه تاییدی نه چیزی ( حالا خیلیم خوشحال بودن تو جشن نه که ناراحت باشن) 

همیشه همینطورن 

دخترشم همینطوره مثلا میگه ببینم عکس فلان وسیلتو بعد ک میبینه هیچ نظری ، مبارکه و .. نمیگه،  چشم ندارن از کسی تعریف کنن 

اوایل ازدواجمون ک زندگیم پر از انرژی منفی و اختلاف بودبا خانواده خواهرشوهرم رفتیم کربلا اونجا همسرم زیر پوستی خیلی منو میچزوند منم لوس و نازک نارنجی مثل ابربهار اشک میریختم یادمه ۳، ۴ ساعت بدون یه کلمه حرف فقط اشک ریختم یه پیرزن افغانستانی ک نزدیک ما بود اومد دستشو گذاشت رو سرم حمد خوند برام بعد خواهرشوهرم و دخترش انگار نه انگار یه کلمه نگفتن چی شده و یا از شوهرم سوال کنن 

مثلا میخواستن بگن ما فقط پسرمون ( شوهر من ) برامون مهمه تو غریبه ای بیش نیستی 

تو کشور غریب  تک و تنها با همسری ک دائم میچزونتم ایناهم بیش نمک رو زخم بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید نمیخوان وارد حریم زندگی کسی بشن...دارن در واقع فاصلشون حفظ میکنن

نه اینکه بپرسن چی شده ولی میتونستن مانع بشن یا بگن پاشو بریم بگردیم و ... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونت خرن خر عین ادمای من

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

مهم خودت هستی اصلا تعریف کردن یا عیب گذاشتن دیگران برات مهم نباشه مگه قراره به امید تعریف بقیه زندگی کنیم 

خیلیا این مدلی هستن عادت ندارن از کسی تعریف کنن خواهرشوهرای خواهر منم هستن خیلی خوبنا اما اصلا به هیچ وجه به غیر خودشون از کسی تعریف نمیکنن 😀

مهم خودت هستی اصلا تعریف کردن یا عیب گذاشتن دیگران برات مهم نباشه مگه قراره به امید تعریف بقیه زندگی ...

مهم نیستن فقط از این حجم گاو بودن حالم بهم خورد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر جوری حساب می کنیم اخلاق خواهر شوهرهای شما خیلی از اخلاق خواهرتون که مدام دنبال دخالت در روابط دیگ ...

اوکی تو خوبی انقدر زبون تلخی کاربری ک نمیشناسی رو اینطور قضاوت میکنی 

هر چی باشی انگشت کوچیکه خواهرمم نمیشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما هم مثل خانواده همسرت با این اخلاقت باید حفظ فاصله کنیم انگار...حق دارن طفلی ها

خداروشکر ب این نتیجه رسیدیم امیدوارم دیگه ریپ نزنی و اینورا پیدات نشه سم خالص

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40