2789
عنوان

یوسف زهرا

182 بازدید | 25 پست

سلام اول اینو بگم دنیا دیگه پر شده از ظلم و بدبختی و واقعا به امام زمان نیاز داره این دنیا. خیلی دلم برا ادمایی که فلسطین(غزه) هستن خیلی میسوزه مخصوصا بچه هاشون، دارن از نبود اب و غذا میمیرن:)  چند روز پیش یه پست تو اینستا دیدم ک بچه چند ماهه ازش فقط ی پوست روی اسکلت بدنش مونده بود اخه اون بچه چه گناهی کرده، یا دختری ک همسن خودم بود با لبی ترک خورده پوستی رنگ پریده با یه ظرف تو دست منتظر این بود بهش غذا برسه، 

هیچ کجای دنیا حتی ادم های ظالم هم سزاوار این درد نیستن مخصوصا کودکان بی گناه:) 

اسرائیل خیلی حیوونه، حیوون هم همچین نمیکنه خدا نابودش کنه.

انشاالله خدا به حق حضرت زینب ظهور امام زمان برسونه واقعا بهش نیازداریم همه دنیا بهش نیاز دارن همه جای دنیا پر شده از ظلم و زورگویی و بی انصافی.. 

برای ظهور امام زمان صلــــــوات بفرست

🌼 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

صلوات ضراب اصفهانی رو بخونید حتما 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی؟؟!!

صلواتی هست از خود امام زمان به شخصی به نام ضراب اصفهانی گفته خیلی خوبه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چی؟؟!!

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ سَيِّدِ الْمُرْسَلِينَ، وَخَاتَمِ النَّبِيِّينَ، وَحُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، الْمُنْتَجَبِ فِى الْمِيثَاقِ، الْمُصْطَفىٰ فِى الظِّلالِ، الْمُطَهَّرِ مِنْ كُلِّ آفَةٍ، الْبَرِىءِ مِنْ كُلِّ عَيْبٍ، الْمُؤَمَّلِ لِلنَّجَاةِ، الْمُرْتَجَىٰ لِلشَّفاعَةِ، الْمُفَوَّضِ إِلَيْهِ دِينُ اللّٰهِ، اللّٰهُمَّ شَرِّفْ بُنْيَانَهُ، وَعَظِّمْ بُرْهَانَهُ، وَأَفْلِجْ حُجَّتَهُ، وَارْفَعْ دَرَجَتَهُ، وَأَضِئْ نُورَهُ، وَبَيِّضْ وَجْهَهُ، وَأَعْطِهِ الْفَضْلَ وَالْفَضِيلَةَ، وَالْمَنْزِلَةَ وَالْوَسِيلَةَ، وَالدَّرَجَةَ الرَّفِيعَةَ، وَابْعَثْهُ مَقَاماً مَحْمُوداً يَغْبِطُهُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ، وَصَلِّ عَلَىٰ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثِ الْمُرْسَلِينَ، وَقَائِدِ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِينَ، وَسَيِّدِ الْوَصِيِّينَ، وَحُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَصَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثِ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَصَلِّ عَلَى الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ، ووَارِثِ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةِ رَبِّ الْعالَمِينَ؛

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ سَيِّدِ الْمُرْسَلِينَ، وَخَ ...

کاملشو بفرستین 

واقعا آدم خیلی دلش کباب میشه یه صحنه ای دیدم واقعا گریم گرفت مردم داشتن غذا می گرفتن یه پسر بچه موفق شده بود غذا بگیره غذا هم آبکی و داغ بود بخار داشت ازش بالا می زد پشت سرشم  یه پسر از خودش قد بلند ترم قابلمش رو براش پر کردن انقد از پشت موج جمعیت بود غذای داغ آبکی پسر قد بلنده ریخت رو کله ی پسر بچه کلش سوخت از شدت درد گریش گرفت میخواست قابلمه ی غذاش بیفته که اونی که مسئول غذا بود ازش گرفت بیچاره پسره گریه می کرد و سرش رو ماساژ میداد. وافعا خیلی دردناک بود حالا غذا هم یه سوپ خیلی خیلی رقیق بود چی بود😭😭😭😭

بچه ها حداقل بیایم براشون دعا کنیم دعای 14 صحیفه سجادیه و سوره فتح رو بخونیم خیلی گناه دارن مخصوصا بچه هاشون...... 😔😔 

خییییلی درده بچت جلو چشمات ناله کنه بگه تشنمه و تو نتونی یه قطره آب بهش بدی و همینجور جلوت بمیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕