دخترایی که امسال دیپلم میگیرید یا سال پیش گرفتید من شنیدم این پروسه گرفتن دیپلم خیلی طول میکشه و کلی گرفتاری داره پس کی بهمون مدرک و میدن تا بریم دانشگاه ثبت نام کنیم؟ چرا اینجوریه
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
موقع فارق التحصیلی و گرفتن پرونده یه دیپلم موقت میدن که بتونی ثبت نام کنی
بعد چند ماه دیپلم اصلیت رو میدن
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
موقع فارق التحصیلی و گرفتن پرونده یه دیپلم موقت میدن که بتونی ثبت نام کنیبعد چند ماه دیپلم اصلیت رو ...
خب چرا همون اول دیپلم اصلی رو نمیدن؟😑
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
باید آماده بشه و آموزش پرورش فکر کنم تایید کنه طول میکشه
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم