2821
2789
عنوان

زنای کثافت

271 بازدید | 15 پست

اومدن زنرگیمو خراب کردن البته ک مقصر شوهرمم هست ولی من ک آبروشونو نبردم الان پیجاشونو نگاه میکنم خیلی زندگیاشون عالیه باشوهرشون عاشقانه زندگی میکنن ولی اومدن با عشوه چند صباحی با شوهر منم بودن و بعد اینکه خیانت دیدم به شدت به زندگیم سرد شدم و دسگه عشقی وجود نداره

کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)

چرا ابروشنو نبردین؟

حداقل دونفر دیگه میشناختشون نمیذاشت وارد زندگیشون بشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا ابروشنو نبردین؟حداقل دونفر دیگه میشناختشون نمیذاشت وارد زندگیشون بشن

یکی دو نفرشون مال شهرمون نیستن اصلا ولی چون یکم کاراگاه بازیم زیاده شماره و پیج و اسم شوهرو در اوردم و الان دنبالشون میکنم بسیار خوشبختن

کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)

مطمعن باش اوناهم ضربه میخورن دیرو زود داره سوخت وسوز نداره

کاش بشه واقعا دارم ب عدالت خدا شک میکنم این چه زندگیه من دارم و اونا چه عاشقانه

یکی دو نفرشون مال شهرمون نیستن اصلا ولی چون یکم کاراگاه بازیم زیاده شماره و پیج و اسم شوهرو در اوردم ...

مجازی زمین تا آسمون با زندگی های اصلی فرق داره قضیش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شوهر اگه نجیب واهل زندگی باشه باعشوه زنهای هرزه از راه به در نمیشه

من نگفتم شوهرم خوبه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792