2777
2789
شما تجربشو داشتی؟

نه ولی شنیدم رو زیبایی بچه تاثیر میذاره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

مامان من که میگه مهمهچون فقط وقتی منو باردار بوده زیاد سیب خورده من از بقیه خواهربرادرام سفیدترمسیب ...

پس رو پوست فقط تاثیر داره درسته؟

چون من میگم بچه ای که تشکیل میشه با ویژگیهاش تشکیل میشه مگه میشه یهو تغییر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشماش رنگی نشد؟

نه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اخه نمیدونم میگن سیب ملانین رو پایین میاره ممکنه سفید و چشم رنگی بشه

ببین دایی هم یکم زشته

زنداییم هک معمولی رو به پایین

خودشو تو بارداری بسته‌ بود به انار که بچش خوشگل شه آخرش هم کپی داییم شده

خلاصه تو بارداری فکر این چیزا نباش واسه سلامتی جنینت دعا کن و کتاب های فرزند پروری بخون فقط

2790
2778
2791
2779
2792