2777
2789
عنوان

شهر نو

201 بازدید | 5 پست

"تبادل اطلاعات تاریخی "

نام محله‌ای در تهران  بود. در این محله مجموعه‌ای از روسپ..ی خانه ها و میخانه ها قرار داشت.

قلعهٔ شهر نو، ابتدا به دستور محمدعلی شاه قاجار برای اسکان خانوادهٔ شاه ساخته شد و با نام  نامگذاری شد.

و بعد از پایان سلسه قاجار تبدیل به محله روسپ..ی گری شد. 

اطلاعات تاریخیتونو به اشتراک بزارید

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با از بین رفتن سلسه قاجار در ایران به ناگهان جمعیت زنان روسپی افزایش پیدا کرد و باعث گسترش بیشتر این محدوده شد. علت آن هم از بین رفتن حرمسرای قاجاریان بود و تمام زنان حرمسرای قاجار از دربار اخراج شدند. در نتیجه صدها زن و دختر ساکن حرمسرا که تنها فعالیت جن...سی در حرمسرا انجام می‌دادند همگی به سمت دروازه قزوین و در همون منطقه رها و مستقر شدند. شمار بسیاری از آن‌ها در اثر بیماری و فقر مردند و تعدادی هم که ثروتی داشتند به ازدواج شاهزاده‌های قاجار یا افراد متمول درآمده و باقی آن‌ها به روسپی گری روی آوردند. با همهٔ این‌ها تا آن زمان، محلهٔ شهرنو همچنان کم‌اهمیت بود و چندان گسترده نشده بود.

یه صلوات میفرستین برام لطفا