2777
2789
عنوان

به حدی دلم میخواد جرش بدم جاریمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 55 پست
عزیزم ی ماشین هنوز ندارن ماشین مارو قرض میکننخیلی وقتا یخچالشون خالیهخیلی وقتا لباس مهمونیشو من دادم ...

عزیرم کار ایشون درست نیست ولی طرز حرف زدن شما هم درست نیست نداره که نداره این چه وضع حرف زدنه منت گذاشتنه دلتون رو بزرگ کنید ممکنه از این نداری ها هم برای همه پیش بیاد

خب چون وضع مالیش بده نمیتونه از چیز های که می‌خره تعریف کنه یا ذوق کنه ؟؟

خانوادش خریدن دستشون درد نکنه !!

من حس حسادت رو از حرفای شما گرفتم 

گاهی آدم هیچی نداره ولی خوشحال و با اعتماد به نفس است که باسن خیلی هارو میسوزونه 

حتما توقع داری جاریت همش در حال گریه و زاری باشه ...

لایک نکنید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت ندید 🤣🤦‍♂️

دختر من دیروز به دنیا اومده 

خانومم فقط لباس و لوازم ضروری و... گرفته به همراه  کمد 

میگه وقتی نیاز نداریم چرا به اتاق رو پر از وسیله کنیم تا ۱۰ سالگی 

هر زمانی نیاز به هرچی باشه می‌خریم هر وقت خودش هم به آگاهی رسید خودش انتخاب می‌کنه وسیله هاش رو ..... 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خب چون وضع مالیش بده نمیتونه از چیز های که می‌خره تعریف کنه یا ذوق کنه ؟؟خانوادش خریدن دستشون درد نک ...

خب یکی مثل من خانم پیدا نمیشه چیزی نگه بهش

برمیگرده تمام اون پز و تحقیرا رو ب روش میاره دهنشو میبنده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چون طرف کنارت احساس کمبود می‌کنه این کارا رو می‌کنه درونش تهی تو برای اتاق بچت کاری نداری بقیه چی میگن با خودت راحتی خودنمایی نمیکنی و تو چون با خودت راحتی حسودیش میشه چرا حرص بخوری جوابش محترمانه و کوتاه بده حالیش بشه یا نظری داد اصلا جواب ند ولش کن 

چون طرف کنارت احساس کمبود می‌کنه این کارا رو می‌کنه درونش تهی تو برای اتاق بچت کاری نداری بقیه چی می ...

بخدا من اصلا کاری ب کارش ندارم

مگه مریضم بیام ضعفاشو یاد اوری کنم بهش

ولی اونه ک مدام به زندگیه من کار داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب چون وضع مالیش بده نمیتونه از چیز های که می‌خره تعریف کنه یا ذوق کنه ؟؟خانوادش خریدن دستشون درد نک ...

من کوچیکترین حرفی راجع بهش نمیزنم توقع دارم این متقابل باشه

دخالت نکنه تو زندگیه من

الان باز هم به من میگید حسود

کسی ک حسوده تا این حد بیتفاوته نسبت به طرف مقابلش؟

خب تو هم یه کاری کن دیگه از این حرفا نزنه

هر چقدر دوست داره بگه

من ک تا الان اهمیت ندادم الان هم نمیدم