2777
2789
عنوان

به حدی دلم میخواد جرش بدم جاریمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 55 پست
اون الان اوضاع روانی داغونی دارهاز یک طرف فقر از طرفی کلی آرزو که داره میبینم دود شده از یک طرف حسرت ...

والا اینایی ک گفتی ههمون داریم 

کیه ک نداشته باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بیخیال بابا چیزی نشده بذار خوش باشه

تو بزرگواری کن اهمیت نده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خانواده خودت دارن کمک بگیر برای سیسمونیبعدا پشیمون میشی برای مراعات کردن

طلا میگیرن

سیسمونی رو همسرم میگیره

و گرفته ۹۰ درصدشو گرفته

ما موقع عروسیمون کمد و تخت بچه رو قرار بود بزنیم 

بخاطر ی سری اتفاقا نصفه موند اون طرف افتاد زندان پولمونو خورد

الان فعلا بلاتکلیف مونده تخت بچه

منم الان نمیتونم بیخیال این تختش بشم تخت جدید بخرم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا اینایی ک گفتی ههمون داریم کیه ک نداشته باشه

خب دیگ این همه آدم که نمیتونن راه حل حل بحران مناسب پیدا کنند دوست عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بازم خویشتن داری میکنم

اروم و مودبانه جوابشو میدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

طلا میگیرنسیسمونی رو همسرم میگیرهو گرفته ۹۰ درصدشو گرفتهما موقع عروسیمون کمد و تخت بچه رو قرار بود ب ...

منتظر از زندان بیرون اومدن نباش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منتظر از زندان بیرون اومدن نباش

اووه دلم خونه

شاید باورت نشه اسمش میاد حمله عصبی بهم دست میده

بازم خویشتن داری میکنماروم و مودبانه جوابشو میدم

عزیزم❤️

درک میکنم واقعا خیلی کار سختیه

خود من بدترین شرایط و تروما رو تجربه کردم ولی همیشه با لبخند به بقیه گوش میکنم حتی وقتی نظراتی میدن که 180درجه با شخصیت من فرق داره 

ولی فقط لبخند میزنم و سرتکون میدم

ن تایید ن تکذیب فقط لبخند میزنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

عزیزم❤️درک میکنم واقعا خیلی کار سختیهخود من بدترین شرایط و تروما رو تجربه کردم ولی همیشه با لبخند به ...

من دخترم نقطه ضعفمه

کسی بخواد بگه مثلا بی مسئولیتم یا مادر خوبی نیستم بهم میریزم

من دخترم نقطه ضعفمهکسی بخواد بگه مثلا بی مسئولیتم یا مادر خوبی نیستم بهم میریزم

عزیزم میدونم انشالله خدا بهت سلامتی بده

اووه دلم خونهشاید باورت نشه اسمش میاد حمله عصبی بهم دست میده

بازم الهی شکر خونه داشتین

ما ک چند ساله کلاهمونو برداشتن طرف زندانه

میگه تو همین زندانم میمیرم

بازم الهی شکر خونه داشتینما ک چند ساله کلاهمونو برداشتن طرف زندانهمیگه تو همین زندانم میمیرم

خدا لعنتش کنه

عزیزم میدونم انشالله خدا بهت سلامتی بده

زنده باشین