2777
2789

اگ‌اهل جاهای تفریحی و جنگلی اینا هستی برو طرقدر و کنگ سمت طرقبه یا ابرده شاندیز

اگ خیلی میخای عشق کنی برو ارتکندortokand کلات یا بهش میگن بهشت گمشده

یا برو اخلمد . Akhlamad این دوجا عالیع

میتونی بری نیشابور قدمگاه و درود و باغرودش 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ تو خود مشهد میخوای باغ مشهد گردشگریه میتونی بری

یااااا کوهسنگی 

یا شهربازی قهرمانان 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
ممنون عزیزم

خوش باااشی .‌ببین چالیدره و طرقبه شاندیزم نیم ساعت فاصلهدداره با مترو هم میتونی بری اخرین ایسگاه وکیل اباد پیاده شو  . اتوبوس داره واس طرقبه شاندیز . خیلی قشنگ و با صفاس

خوش باااشی .‌ببین چالیدره و طرقبه شاندیزم نیم ساعت فاصلهدداره با مترو هم میتونی بری اخرین ایسگاه وکی ...

ماشین دارم خودم خطرناک نیس تنهایی با ماشین با نشان برم؟ 

ماشین دارم خودم خطرناک نیس تنهایی با ماشین با نشان برم؟

خطرنااااک چرا .‌اگ‌دست فرمونت خوبه برو خوش میگذره . ی تخت اجاره کن قلیون و چایی و ذرت اتیشی و اینا برات بیارن صفاااااا کن

رفتم طرقبه قصرخورشید چه قد قشنگ بود دوس دارم امشبم برم اما چون پنجشنبس میترسم شلوغ باشه خیلی تورانند ...

خداروشکر ک دوس داشتی 

اره پنجشنبه ها شلوغه ترافیک میخوری ولی خب بازم شباش قشنگه