2777
2789
عنوان

مخم دیگه نمیکشه😧😧

473 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی هست که اینجا رشتش مترجمی باشه؟برای درس نثر ساده به مشکل خوردم چجوری باید اون سوالات مسخرشو جواب بدیم...لامذهب سخته با هیچ روشی نمیشه بفهمیش مخم پوکید دیگه😭😭هر هفته کارم شده گریه استادم فقط نیاد میپرسه میگه به منچه باید خودتون بفهمین...بچه ها رو ترم میندازه😠یه بنده خدا چهار بار درسشو افتاده بود😣یکم بهم امیدواری بدین دوستان

عربیت بهتر بوده که لامذهب!

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

از بچه ترم پیشش کمک بگیر ضمنا استرس نداشته بالاخره ندرکتو میگری ولی این مخربی استرس میمونه برات

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از یه ترم بالایی پاس کرده کمک بگیر

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
از بچه ترم پیشش کمک بگیر ضمنا استرس نداشته بالاخره ندرکتو میگری ولی این مخربی استرس میمونه برات

چیکار کنم اخه خود استاد جزوه نوشته هر ترم عوض میکنه حتی اللن دو گروهیم اصلا شبیه هم نیست سوالا بهش گفتیم نمیفهمیم گفت همینو میخواستم بگین

من ادبیات خوندم. نثر ساده رو یادم نیست. چی بود کتابش؟!

همش انگلیسیه این اصلا یه کلمه فارسی توش تیست از هیچ کجا هم نمیشه کمک گرفت شبا همش کارم شده گریه از یک طرف درسای این ترم از یک طرفم کارای خونه😭

چیکار کنم اخه خود استاد جزوه نوشته هر ترم عوض میکنه حتی اللن دو گروهیم اصلا شبیه هم نیست سوالا بهش گ ...

ببر یه معلم زبان برات حل کنه

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

یا ببر یه موسسه زبان استاداش حل کنن یه پولی هم بهشون بده

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
همش انگلیسیه این اصلا یه کلمه فارسی توش تیست از هیچ کجا هم نمیشه کمک گرفت شبا همش کارم شده گریه از ی ...

منظورم ادبیات انگلیسی بودا.

خب معلومه فارسی نباید باشه توش.

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

چیکار کنم اخه خود استاد جزوه نوشته هر ترم عوض میکنه حتی اللن دو گروهیم اصلا شبیه هم نیست سوالا بهش گ ...

این استاد عقده ایه پ دیگه اصلا ارزش این همه استرس نداره ولی شما تلاشتو بکن و تمام حزواتشو گیر بیاد صد تا حزوه متفاوت ک نمیتونه بده شاید ی پنج شش تا باشه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
اخه هیچکس تا به حال موفق به پاس شدن نشده 😂😂😂من پیش همشون رفتم

وا!!!در چنین شرایطی گزینه های روی میز میاد وسط...درسو حذف کن ترم دیگه با یکی دیگه بردار