2777
2789
عنوان

اگه کنکور نداشتید سال بعد

175 بازدید | 33 پست

چیکار می‌خواستید بکنید الان؟

چی مونده رو دلتون؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا که سال اینده کنکور دارم😂💔

خب چی مونده رو دلت

مثلا به خاطر کنکور نمیتونی انجام بدی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

تو چند ماه سریع خودمو لاغر میکردم تا بتونم تمام لباسایی که آرزومه بپوشم رو میپوشیدم. بعد میرفتم گواهی رانندگی بگیرم با دوستام با ماشین بریم بیرون.

مهمتر از همه من تنها چیزی که تو دلم مونده اینکه یکسال بدون فکر کنکور بگذره و فقط از این مرحله عبور کنم همین

زبانموسیقیگواهینامهتوسعه فردیروتین پوستی و ورزش فشرده

عالی

من ایندم به کنکور بستگی داره اگه کنکور نبود باید یچیز گندی مث کنکور میبود که ردش کنیم تا یذره آروم ب ...

مبدونم چی میگی

منظورم اینه اگه امسال تموم می‌شدید مثلا چیکار میکردید

یعنی امسال دوازدهم بودید و قبول میشدید

من یه برنامه نوشته بودم یه سال پیش که کنکور داشتم هنوز یسری هایش عملی نشده فقط گواهینامه رو گرفتم 😂

آفرییییین

من فقط ورزش کردم رژیم گرفتم و کمی زبان خوندم 

احساس میکنم خیلی بیکارم انگار دارم وقت تلف میکنم

سال بعد کنکور دارم ولی نمیخوام کنکور بدم بجاش الان دارم کار میکنم ورزش میکنم کلاس هنری میرم زبان میخ ...

اینم کار خوبیه😁

چه کاری میکنی اگه میخوای جواب بدی

2790
2778
2791
2779
2792