2777
2789
عیب کار من نیست عیب دزدی از کاربران با چرت گفتنهمخصوصا اگه گروه هدف کنکوری های پر از اضطراب باشه

منظورم تو نبودی که 😅 کار همونارو گفتم که عیبه 

خیلی از کنکوریا هستن که میفتن به گیر همچین آدمایی که کلاهبردارن و به دنبال پولن 

کنکوریا خودشون کم استرس و... دارن اینم میاد روش 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم تو نبودی که 😅 کار همونارو گفتم که عیبه خیلی از کنکوریا هستن که میفتن به گیر همچین آدمایی که ...

دقیقاااا من خودمم زخم خوردم😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جناب فیلم باز میتونید چنتا فیلم اکشن خیلی جالب معرفی کنید ؟ حوصله سر بر نباشه یا از اینایی نباشه که ...

بله حتما 🙌

لئون حرفه ای 

شوالیه تاریکی 

جان سخت 

نابودگر 

زنبوردار

واقعا حوصله سر بر نیستن ، و فوق العاده ان

جالبه اونایی که با ملاتونین اشنان اسم اکانتمو که میبینن همینو میگن که یا مصرف میکنیم یا دیگه مصرف نم ...

خیلی جالبه 

آره قبلنا هم یادمه بهتون گفتم مصرف میکنم 😂 

مرسییی 🙏

هییی

بله حتما 🙌لئون حرفه ای شوالیه تاریکی جان سخت نابودگر زنبوردارواقعا حوصله سر بر نیستن ، و فوق العاده ...

ممنون 🙏

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یا از فیلمای اساطیری و جنگای صلیبی

قلمرو بهشت 

رابین هود 

مکبث

پادشاه

اساطیری :

تروا‌

اسپارتاکوس 

آخرین شاه 

اسکندر 

نبرد تایتتان ها

قلمرو بهشت رابین هود مکبثپادشاهاساطیری : تروا‌اسپارتاکوس آخرین شاه اسکندر نبرد تایتتان ها

سپاس 🙏🌱

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

2790
2778
2791
2779
2792