2777
2789
عنوان

خانمایی که رفتین قهر و برگشتین

413 بازدید | 62 پست

اوضاع بهتر شد بعد برگشتنتون؟ 

خونه پدر بودین پشیمون نشدین ازینکه اومدین قهر؟ 

من حس میکنم مغزم داره از کار میفته خیلی زیاد ناراحتم اصلا دوست ندارم ناهار شام بذارم دلم میخواد یه مدت دور بشم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حس میکنم خیلی صبر و نجابت دارم خرج میکنم هیچی نمیگم و هیچ حرکتی نمیزنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چقدر بده ادم حس کنه به هیچ جا تعلق نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بدتر شد چون دید بابام پشتم نیس بدتر رفتار کرد الانم تهدید ب مرگم میکنه دو روز پیشم انگشتمو اسیب زد بهش تاندونش عیب کرده نمیتونم باهاش کاری کنم

لعنت ب بابای بی شرفم

کارما💫    

هر بار خواستم قهر کنم به این فکر کردم که این خونه خونه ی خودمه با اینکه به نامم نیست ولی مال منه و اون باید بره چا من برم؟؟؟؟؟؟؟؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
نه بدتر شد چون دید بابام پشتم نیس بدتر رفتار کرد الانم تهدید ب مرگم میکنه دو روز پیشم انگشتمو اسیب ز ...

منم به دلایلی خونه پدرم راحت نیستم نمیدونم چیکار کنم خیلی تحت فشارم میبینمش حالم بد میشه

هر بار خواستم قهر کنم به این فکر کردم که این خونه خونه ی خودمه با اینکه به نامم نیست ولی مال منه و ا ...

منم حس تعلق دارم ولی خیلی دلم گرفته قبلا عاشق خونم بودم الان فقط دلم میخواد دور بشم

ایول دقیقا مغز من همینو میگه

والا چرا باید خونمو ول کنم برم؟؟؟؟؟؟؟

اینجا خونه ی خودمه ۱۰۰ در ۱۰۰ آرامشم بیشتر از خونه بابامه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

تصمیمت ب طلاق نیست قهر نکن چون عادی میشه.اگر میتونی چند روزی و بیشتر برای خودت وقت بذار.مثلا برو پیاده روی بشین تو پارک کتاب بخون.قرآن بخون ذهن تو خالی کن از هر مساله ای به شوهرت ختم میشه.میدونی یکم ذهنتو خلوت کن.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

من ک تاحالا همیچین کاری نکردم چون خونه مال زنه مرد ناراحته گمشه بیرون ولی زنداییم کرد اخرش خنک شد بر ...

خودش رفت و خودش برگشت؟