2789

آره میشه من با 500 تومن خریدم

حتی ارزونتر از اینم داشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام اره میشه خریدتقریبا یه سکه ۲۰۰ یا ۳۰۰ سوت میشه خرید بستگی به نرخ امروز طلا دارهحواست باشه از جا ...

عا باشه از دوست داداشم میگیرم 

میگم برا سرمایه گذاری خوبه؟😂

عا باشه از دوست داداشم میگیرم میگم برا سرمایه گذاری خوبه؟😂

اره عالیه برای درازمدت یا اگه طلا در کوتاه مدت گرونتر بشه که ضرر نکنی،شما به امید سود دراز مدت خرید کن اگه میدونی به همین زودیا لازمت میشه نخر چون دیگه اجرت و فکرکنم دو درصد مالیات کم میکنن یه همچین چیزی

اره عالیه برای درازمدت یا اگه طلا در کوتاه مدت گرونتر بشه که ضرر نکنی،شما به امید سود دراز مدت خرید ...

ببین من اگه نخرم پول رو خرج چرت و پرت میکنم خوراکی لباس میشه 

اگه بخرمم فک کنم یک دو سالی لازمم نشه

😂😂👋🏻حله باشه چرا کنه بالاخره مشورت مفتی نداریم ک حله

چه کنیم دیگه زندگی خرج داره حق مشاوره رو گفتم بگم اینجوری حساب کردم که یوقت عذاب وجدان نداشته باشی فکرکنی مشاوره رایگان بود