caravzm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 708 عنوان ورم دست پا 83 بازدید | 3 پست ورم دست و پا تو دوران بارداری عادیه؟ احساس میکنم پاهام خیلی ورم کرده 1404/05/01 | 07:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8928 تا حدودی آرهولی با دکترت درمیون بذار حتما. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7843 چند وقتته؟خدایی نکرده فشار و اینا نداری که؟در کل همه چی تو بارداری طبیعیه جز دور از جون مرگ 😁من تو هفته ۳۰ هستم از اول متوجه ورم پاهام شدم دکتر با توجه به جواب آزمایشات و وضعیت چکاپ هام گفت طبیعیه عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
caravzm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 708 چند وقتته؟خدایی نکرده فشار و اینا نداری که؟در کل همه چی تو بارداری طبیعیه جز دور از جون مرگ 😁من تو ... ۳ ماهمه خیلی ورم کردننه فشار ندارم من کفشم ۳۷ هست اصلا الان پام نمیشه پس زنگ بزنم به منشی وقت بگیرم برای دکتر 😭 ترسیدمممم