2777
2789
عنوان

سوالی دارم

85 بازدید | 18 پست

بنظرتون من۲۹یا۳۰هرماه پریود میشم اقدام کردم تو این ماه و الان ۲روز از پریودم گذشته میترسم بی بی چک بزنم ک باردار نباشم،

چون اول یکمی تنبلی داشتم.هرچند دارو خیلی مصرف میکنمم متفورین و..و رفع شده یود بعد شروع ب اقدامم کزدم..تورو خدا چیزی بگید  دارم دق میکنم

دق نکن

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال دامنت سبزه

اگه احتمالا یه درصدم نبود نا امید نشو به زودی میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تقریبا یکساله تو اقدامم.شوهرم ناامید میشع

یک سال که چیزی نیست

اونم نا امید نشه 

تحت نظر دکتر زنان هستی؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره تحت نظر بودم گفت مشکلی نداری اقدام کن.اقدامم یکساله.با درمانم حدودا میشه۲سال

کیت تخمک گذاری بخر استفاده کن 

رابطه همش نباشه اسپرم کیفیتش و از دست میده چیزای مقوی بخورید گلم

اره تحت نظر بودم گفت مشکلی نداری اقدام کن.اقدامم یکساله.با درمانم حدودا میشه۲سال

این ماه پریود نشدم اجی،،این ۲روزه گذشته هیچ نشدم.میترسم برگشته باشه تنبلی ام

ایا با وجود خوردن داروهای متفورین و لترزول باز برمیگرده؟

اخه من قطع نکزدم داروها رو

کیت تخمک گذاری بخر استفاده کن رابطه همش نباشه اسپرم کیفیتش و از دست میده چیزای مقوی بخورید گلم

اقدامم زیر نظر دکتر بوده و تاریخ دقیق روز تخمک گذاری.حالا نمیدونم باردارم ک پریود نشدم یا تنبلی دازم خدا

اقدامم زیر نظر دکتر بوده و تاریخ دقیق روز تخمک گذاری.حالا نمیدونم باردارم ک پریود نشدم یا تنبلی دازم ...

بارداری انشالله

بیبی بزن خبر بده

برات۱۰۰۰تا صلوات میگم خدا دلتو شاد کنه

هرچی میخوای خدا بهت بده ب حق خوبان درگاهشباشع اجی خبرت میدمت فردا میزنم بی بی

منتظرم بی صبرانه خبر خوش بیاری برام