2777
2789
عنوان

کرجی تنها کسی هست آیا مرد نیادا

179 بازدید | 18 پست

کرجی غریب و تنها... متاهل هستم و مادر،،  

نه یک دوستی نه همراهی نه یک مادر نه یک خواهر

غریب افتاده ام اینجا به دور از مهر آدم ها

شاید از بی کسی روزی بمیرم کنج این دنیا... 💔💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم غریبم ۱۵ ساله

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

البته من آدم شاد و واقع گرایی هستم، یهو طبع شعرم گل کرد😅😅❤. ولی جدا از شوخی واقعا 15 ساله غریبم تو ...

من تهرانم شرق 

خیلی دوریم ولی قدمت سر چشم اگه مسیرت اینوری افتاد تشریف بیار قدمت رو تخم چشمم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

در عدد 15 تفاهیم داریم، بزن قدش😅👋🏻. کدوم شهر؟

😂😂😂دقیقا ،ما تهران زندگی می‌کنیم ولی اصالتا ترک اردبیل هستیم.تهران جای زندگی نیست میدونی...

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

من تهرانم شرق خیلی دوریم ولی قدمت سر چشم اگه مسیرت اینوری افتاد تشریف بیار قدمت رو تخم چشمم

ای جان فدای مهربونیت بشم خواهری😘همچنین شما هم،، کرج می یاین؟ فامیل دارین اینورا؟ 

😂😂😂دقیقا ،ما تهران زندگی می‌کنیم ولی اصالتا ترک اردبیل هستیم.تهران جای زندگی نیست میدونی...

آره دیگه،،  سخته..ولی دورت شلوغ باشه سخت نیست،، من و شما دردمون تنهاییه.. 

آره دیگه،، سخته..ولی دورت شلوغ باشه سخت نیست،، من و شما دردمون تنهاییه..

آره به خدا افسردگی گرفتم اینجا😐😂دقیقا

ای جان فدای مهربونیت بشم خواهری😘همچنین شما هم،، کرج می یاین؟ فامیل دارین اینورا؟

دورت بگردم من 

من دوتا از عمه هام کرجن

یکی گوهر دشت 

یکی عظیمیه

بچه عمه ام خیلی دارم همه کرجن ولی عروسی و عزا همو میبینیم

رفت و امد نداریم 

ولی یه دوستی دارم کمالشهره اونو دوسه ماهی یه بار میایم

ولی اون هفته ای یه بار میاد خونه ما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دورت بگردم من من دوتا از عمه هام کرجنیکی گوهر دشت یکی عظیمیهبچه عمه ام خیلی دارم همه کرجن ولی عروسی ...

آخیی بسلامتی انشالله همیشه به شادیا ببینین همو. قربونت برم. ا چه دوستی خوبی دارین ماشاالله...