2789
عنوان

فیلم 365 روز

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 35 پست
ماله خیلی وقت پیشه نتتو الکی هدر دادی چیزای دیگ دراومده😂😂😂

میدونم مال خیلی وقت پیشه ذهنیت دیگه ای داشتم خیال میکردم یه فیلم عاشقانه معمولیه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نبین دخترم چشمت روحت با ارزشه

بخدا‌ نمیدونستم در ایم حده بعد که دیدم دیگه نمیشه داستان فیلمو نیمه کاره ول کرد قسمت اولشم زیاد چیز نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همین که راجبش تاپیک زدی نشون میده چقد ذهنتو درگیر کرده به خودش 😂

آخه تازه تموم شد فکر نمیکردم صحنه داشته باشه

دیگه نمی‌شدم داستانش نیمه کار ول کرد قسمت اول بهتر بود باز

واقعا .....بعدا امثال همینا میان توجامعهگند میزنن به تربیت بچهای دیگهاز الان فکر سک.... و این چیزاسم ...

والا به عمرم یه دوست پسر ندارم بچه های دیگه خودشون به خودشون گند میزنن من تابحال کاری نکردم که آبرو خانوادم بره فوقش یه فیلم دیدم که بازم جنبشو داشتم که به بقیه نگم ببینن چون خودمم نمیدونستم اولش چطور فیلمیه

افرین عزیزم همینکه با این سنت فهمیدی فیلم مناسبی نیست خودش نشونه شخصیت خوبته به حرفای بقیه هم توجه ن ...

والا میگن بچه های مثل من گند میزنن به بچه های دیگه بخدا به عمر کار بدی انجام ندادم یه فیلم دیدم اونم نمیدونستم اولش چطوریه تازه داریم میگم نبینید 

والا میگن بچه های مثل من گند میزنن به بچه های دیگه بخدا به عمر کار بدی انجام ندادم یه فیلم دیدم اونم ...

اصلا گوش نکن 

اتفاقا ادم باید خیلی چیزا رو ببینه تا یادبگیره مهم تشخیصه که تو مثل بقیه نشی

hate all people

چقد شماها وقیح شدینبیچاره پدر مادراتون😑😑😑

به کسی بگو که میدونه تو فیلم چخبره نگاه میکنه 

من نمیدونستم وگرنه نگاه نمیکردم الانم پشیمونم گفتم که کسی دیگه نره نگاه نکنه چون اولش فکر میکنی فیلم عاشقانه خوبی باشه ولی نیست

فقط ب..کن ب..کن ببخشیدددددحالم بهم میخوره از اینجور فیلما خب که چی؟بیاید برید پو...رن هاب

والا بخدا عکس فیلمو ببینی میگی چه فیلم عاشقانه ای هست حالا ولی عشق براشون ب..کن ب..کنه 

بنظرتون با این لحنی که شما میگین چیزی عوض میشه ؟

والا بخدا نمیدونستم بعد من هیچ کار بدی انجام نمیدم هیچوقت که پدر و مادرم سر افکنده بشن ۴ ساله برای خودم مادری میکنم یه دوست پسر به عمر نداشتم با اینکه فرصت اشتباهم از بقیه بیشتز بوده‌