2777
2789
عنوان

این پسره خیلی خوبه دارم شک میکنم

186 بازدید | 11 پست

بچه ها من دوماه پیش برام خواستگار اومده بود و خانواده امم خیلی دوستش داشتن و اصلا مشکلی ندارن با رابطه ما

که بعدش به اون اتفاقات خورد و اینا همدیگه رو ندیدیم تو اون جنگ هی بهم پیام میداد هی حالمو می پرسید میگفت میخوای با هم بریم یه شهر دیگه و اینا

خیلی بهم توجه میکنه خوش اخلاقه راستگوعه

اونسری چشمم خورد به گوشیش فکر کردم داره با کسی حرف میزنه گوشیشو کلا داد بهم نشونم داد بعد در ماشینو برام وا میکنه و اینا 

بی خبر اومد از سرکار دنبالم آدرسو از خانواده گرفته بود برد بهم بستنی داد

فقط یه چیزی که برام عجیبه اینه که همچین پسر خوبی گیرم افتاده چون تا الان هرکی اومده سراغم یا بی پول بود یا لاشی بود یا هیز و روانی😂😐😐

واسه همین میترسم میگم نکنه بعد ازدواج آدم بدی باشه؟؟؟ یعنی کیس ازدواج نباشه 

مثلا بشه مثل فیلم ملی و راه های نرفته اش یا پارک وی و اینا🙄😂

و تنها مشکلی که این پسر دارن اینه که مخالف مهاجرت هستن که شاید بتونم باهاش کنار بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من تو ام یا منیییی

دقیقا همین چند روز پیش یکی بهم پیشنهاد داد و خیلی غیر عادی رفتارای خوبی داره نشون میده و منم دقیقاااا یاد همین فیلم افتادم 

بخدا تاپیکتو دیدم بدنم یخ زد😢😢😢

دختر من تو ام یا منییییدقیقا همین چند روز پیش یکی بهم پیشنهاد داد و خیلی غیر عادی رفتارای خوبی داره ...

همینو میگم 

ازدواج نکنیم به غلط کردن بیفتیم؟! 😂😂بیشتر تعریف کن ما همدیگرو می‌فهمیم خانم قشنگه😂

مثلا اون فیلم ملی و راه های نرفته اش خیلی قبل ازدواج خوب بود بعد ازدواج هیولا شد

ممکنه آدم خیلی زرنگ و کار بلد و با سیاستی هم باشه ، این رو در نظر بگیر و خیلی تحقیق کن چون اینجور آدما رو سخت میشه شناخت و به ویژگی واقعیشون پی برد. زمان بده و بشناسش ، خام رفتار های خوب کسی نشو چون شاید بازیگر خوبی باشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
انقد ادم سمی دورت بوده آدم سالمو نمیتونی قبول کنی😂😂اگه مامان بابات میگن خوبه مطمین باش خوبه

میگم انقد همه سمی و تاکسيک بودن باورم نمیشه😂

آره اونا میگن خوبه

همینو میگم ازدواج نکنیم به غلط کردن بیفتیم؟! 😂😂بیشتر تعریف کن ما همدیگرو می‌فهمیم خانم قشنگه😂مثلا ...

دقیقا منم از همین میترسم

حالا این پسره خودش گفته من لیاقت تو رو ندارم و این حرفا میدونه که واقعا از سرش هم زیادی ام 😂

البته منم نشون نمیدم که ازش خوشم اومده یکمی چون خیلی شیطون و باسیاسته 

هی میگه میخوام شکارت کنم و تو باید مال من شی😂😂