2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم در کل عاشق رسپی های بر پایه قهوه هستم مثل لاته ماکیاتو و غیره ولی در کل کپسولهاش گرون شدن کپ ...

چندتا نوشیدنی برپایه قهوه و شیر میشه معرفی کنی بهم؟ ۵ ۶ تا 

ایشالا ک خیره

حتما لاته یعنی شیر بخار داده شده با یک شات اسپرسو و کمی فوم شیر 

کاپوچینو همون لاته هست ولی شیر کمتر داره ولی کف با فوم شیر بیشتر 

ماکیاتو یک یا دوشات اسپرسو با یک با دوقاشق فقط کف شیر 

امریکانو همون اسپرسو که بهش آب جوش اضافه میشه 

کورتادو اسپرسو با شیر داغ و یک ذره فوم شیر که روشه٫ آفو گاتو یک یا دو شات اسپرسو که توش یک اسکوپ بستنی وانیل اضافه شده

اینا دیگه چه جور قهوه ساز هایی هستن من که فقط موکاپ سه تیکه دارم که خوب درست نمیکنه

عزیزم موکاپات اسپرسوی رقیق درست میکنه که اصطلاحا کرمای قهوه تولید نمیکنه ولی دستگاه اسپرسوساز اسپرسوی واقعی تولید میکنه که روش یک خامه طلایی که اصطلاحا کرما گفته میشه داره اسپرسوسازها متنوعن یکسری با پودر قهوه کار میکنه یکسری خودش آسیاب داره و در کل اتوماته که همه کار خودش میکنه و یکسری هم کپسولیه که تو کپسول پودر قهوه بصورت پلمب وجود داره این دستگاه ها که با کپسول کار میکنه اصطلاحا نسپرسو میگن که هر کدام از اینهایی که گفتم با توجه به امکاناتی که داره قیمتش میتونه از ۴ یا ۵ تومان باشه به بالا و اتوماتها میتونن ۱۰۰ میلیون هم باشن

اینا دیگه چه جور قهوه ساز هایی هستن من که فقط موکاپ سه تیکه دارم که خوب درست نمیکنه

کپسولهای قهوه هرکدوم دستگاه های خودش رو میطلبه کپسولهای اوریجینال اصطلاحا سری نسپرسو نام دارن کپسولهای ورتو با دستگاه سری ورتولاین کار میکنه و کپسولهای دولچه گوستو که نسبتا بزرگن با دستگاه های دولچه گوستو که برای شرکت نسکافه هست کار میکنه