2777
2789

آفرین بهت

بزار قهر کنه بازم میاد طرفت ولی شما از موضعت کوتاه نیا

الان بچه ده ماهه پسفردا بچه ده ساله....‌

مردا فقط بفکر شکم و زیر شکمشونن 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حضور بچش؟تو یه اتاق؟

نوشتم سربچه رو گرم کنه اون چند دقیقه با اسباب بازی کارتونی چیزی یا حتی با زبونش شوهرش و آروم می‌کرد تا بچه رو بخوابونه ن اینکه سریع بگه نه ک شوهرشم سرد شه مرد رابطه براش اولویته اگ زن براش مهم نیس 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

حالا کلی راه بود ک شوهرتو راضی کنیااا بعد میگن بعد بچه رابطه ها چرا سرد میشه میتونستی سر بچتو با یه ...

خب قبلا شنیده بودم جلوی بچه نباید اینکارو کرد نمیخوام از الان اینجوری شه

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

خوب كاري كردي عزيزم اصلا جلوي بچه نبايد رابطه جنسي داشت هرچند كوچيك هم باشن بايد رعايت كنيد بچه ها ...

من چهار پنج سالم بود ی بار مامان بابامو دیدم یعنی واضح نه و نمیدونستم ولی الان از وقتی فهمیدم اون صحنه تو ذهنمه میدونم بچه کوچیکه ولی ترسیدم اثر منفی بزاره روش

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

خب قبلا شنیده بودم جلوی بچه نباید اینکارو کرد نمیخوام از الان اینجوری شه

جلوش ک نه کی گف جلوش 😐

نوشتم کلی راه بود ک. شوهرت و راضی نگه داری 

تو ایران بعضی خانم ها بعد زایمان کلا ول میکنن شوهر و رابطه و همه چیو درصورتی ک نباید گذاشت بچه مانع رابطه بشه با ترفند های مخصوص خودش

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉