2821
2789
عنوان

مصری کوتاه

115 بازدید | 16 پست

سلام خوشگلا چطورین....شبتون بخیر باشه

من ب سرم زده برم موهامو مصری کوتاه بزنم 

بعد از اون طرفم هم شهریور هم مهرماه عروسی داریم هردوتام عروسی دخترخواهرشوهرم هستش

حالا چیکارکنم بزنم نزنم.‌‌‌....اینم بگم موی بلتد نمیتونم نگهدارم همش گرمم میشه یا نمیتونم بهش رسیدگی بکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه دیگه خیلی اذیتی همین الان کوتاه کن

اگه نه یکم صبر کن بعد از عروسی کوتاه کن

والا منم همینم از موی بلند کلافه میشم و چندساله مصری میزنم راحتم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برا شینیون کردن موندم دیگ وگرنه میرفتم یک دوسه میزدم میومدم خونه

خود مصری مدلش قشنگه اگه خوب بزنی و مرتب

با یه رنگ هم بهتر میشه دردسر شینیون هم نداری

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

اگه دیگه خیلی اذیتی همین الان کوتاه کناگه نه یکم صبر کن بعد از عروسی کوتاه کنوالا منم همینم از موی ب ...

باورکن نگهداشتن موی بلند سخته همم میریزه رو گردنم حوصلم بهم میریزه گرمم میشه فقط

باورکن نگهداشتن موی بلند سخته همم میریزه رو گردنم حوصلم بهم میریزه گرمم میشه فقط

خب کوتاه کن عزیزم، کسی توی عروسی به موهای شما کاری نداره، هرکسی میاد فقط خودشو نمایش بده😂😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch