2777
2789
عنوان

جونکوکککک🎀🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 5423 بازدید | 348 پست
مرسی جاری جوننننن🥰😂

جارییییی جونننن از این به بعد ولت نمیکنممممم🎀

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وینتر کیه ؟؟؟ اسپا رو میگید بابا بکشید اینو بیرون از جونگ کوک

من نمیگم گلم

توی فروردین ماه همه میگفتن حتی فن های خارجیشون چون کوک پا شده بود رفته بود کنسرت اسپا بیشتر به این شایعه ها دامن زده شد دیگه نمیدونم تایید شد یا تکذیب من پیگیر نشدم  از حدود فروردین به بعد دیگه با جونگکوک کاری نداشتم

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

کیه؟

اسم تو چیه عشقم؟ 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خیلی گناه داشت فکر کنم تو ژاپن سختتره آیدل شدن

اره خیلی

جارییییی جونننن از این به بعد ولت نمیکنممممم🎀

جاریییی جونننننن فکم صدا میده رو مخمه حالا قراره فردا جیمین ببرتم دکتر ببینم جونگ کوک هم انقد به فکرته😏

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

جاریییی جونننننن فکم صدا میده رو مخمه حالا قراره فردا جیمین ببرتم دکتر ببینم جونگ کوک هم انقد به فکر ...

اره جاریییی جونننن

آرزو عزیزم

خوشبختممم

مرواریدم 

من نمیگم گلمتوی فروردین ماه همه میگفتن حتی فن های خارجیشون چون کوک پا شده بود رفته بود کنسرت اسپا بی ...

جیهوپم رفت کنسرت بلک پینک آیا ؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

خوشبختممممرواریدم

اسم شما چیست ای جاری 

کی؟

عه وا امدی؟؟؟ دل تنگ شدم