2777
2789
عنوان

جونکوکککک🎀🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 5423 بازدید | 348 پست
یارو کی بود فریدون میگی من بهش میگم فریدون نمیخواممم لیسا

یارو یه طرف به شدت پولللل داره نفوذذذذ دارهههه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خرپوله ولی قیافه نداره😂🫠

اره

نفوذ هم داره

فکر کنم لیسا فقط برای موفقیت باهاشه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خیلی خرپوله ولی قیافه نداره😂🫠

اونم دوس پسرش شوهرش نیس که دلیل نمیشه که ما دست از شیپ برداریم😂😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اره یادش بخیر ،یه زمانی بلینک بودم :)یه زمانیم ارمی😂

الان اوتاکو ای؟

لوس نه شاید یکم زیادی شیک میزننجنی تو کنسرت اون روزشون لباسشو باز کرد کلا درسته خارجه ولی خب نمیشه ا ...

آره دیدم خودم زیاد با جنی حال نمیکنم ولی خب بهش احترام میزارم فقط لیسااا

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه سوال میپرسم بدون اینکه تعصب داشته‌ باشین جواب بدین بنطرتون تو صورتشون عمل دارن اعضای بلک پینک یا ...

صدرصد همه یه عمل کوچیک دارن 

بعد میدونی چقدر به خودشون میرسن؟ 

و چه میکاپ های میکنن