کل سربازی پات نشستم دختر به این خوبی چرا نمیایییی منو ببری؟؟؟؟؟؟
عررر
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
یارو کی بود فریدون میگی من بهش میگم فریدون نمیخواممم لیسا
یارو یه طرف به شدت پولللل داره نفوذذذذ دارهههه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
اونم دوس پسرش شوهرش نیس که دلیل نمیشه که ما دست از شیپ برداریم😂😂
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
اره یادش بخیر ،یه زمانی بلینک بودم :)یه زمانیم ارمی😂
الان اوتاکو ای؟
لوس نه شاید یکم زیادی شیک میزننجنی تو کنسرت اون روزشون لباسشو باز کرد کلا درسته خارجه ولی خب نمیشه ا ...
آره دیدم خودم زیاد با جنی حال نمیکنم ولی خب بهش احترام میزارم فقط لیسااا
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
یه سوال میپرسم بدون اینکه تعصب داشته باشین جواب بدین بنطرتون تو صورتشون عمل دارن اعضای بلک پینک یا ...
صدرصد همه یه عمل کوچیک دارن
بعد میدونی چقدر به خودشون میرسن؟
و چه میکاپ های میکنن