2777
2789
عنوان

جونکوکککک🎀🎀🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 5423 بازدید | 348 پست
ولی من بایسم یونگیه🍊🥹

عه🥹🤌🏻

پس دیگه کوکی مال من

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۱ سالمه تازه دانشجو پزشکی ام طرفدار جونگکوک و جیمینم😂خواستم واسه هیترا بگم

البته بایس هام هستن

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یکی تاپیک زده بود دستور پخت کوکی بزارید برام واسش نوشتم کوکی ما یدونست طرز تهیش هم توسط ننه باباش ان ...

🌚🌚

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یکی تاپیک زده بود دستور پخت کوکی بزارید برام واسش نوشتم کوکی ما یدونست طرز تهیش هم توسط ننه باباش ان ...

بقول خود جونگکوک

مامان بابا عاشق هم شدن بعدشم لا لا بعدشم کوکی🥹🤣

وای نگو دنیامن.‌شوهرم از بس دوسشون دارم پشت ماشین نوشته بی تی اس و ارمی😂😂البته فن نامجونم و دوسش د ...

عررر 

چقدر شبیه دوستم لنا ایی

منم همه رو دوستم 

ولی کوکیییییی

بقول خود جونگکوکمامان بابا عاشق هم شدن بعدشم لا لا بعدشم کوکی🥹🤣

خدا نکشتت من تهیونگ رو میخوام اکه کوک بزاره 🤣🤣

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

خدا نکشتت من تهیونگ رو میخوام اکه کوک بزاره 🤣🤣

بببن بیا نقشه بکشیم منم کوکی رو میخوام

میگم چرا ارمی ها نمیزارن اینا دوست دختر بگیرن؟ گناه دارن

دست خودمون نیس انقدر که جذابن من خودم دارم میرم خونه بخت هنوز دارم میگم جونگکوک یا جیمین تا دیر نشده منو بگیرید😂😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

داداش مطمئن باش دارن به ما نمیگن

دست خودمون نیس انقدر که جذابن من خودم دارم میرم خونه بخت هنوز دارم میگم جونگکوک یا جیمین تا دیر نشده ...

کوکی که مال منه جیمین مال تو

اونا ارمی واقعی نیستن از ته قلب دوستشون ندارن‌.من ارزدم خوشبختی اوناس

البته همشونم دوس دختر دارن حتی جنکوک خواست بگه .ولی ترسید..میترسن از واکنش ارمیهای فیک

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢