2777
2789
عنوان

عصبی بودن .....

264 بازدید | 18 پست

سلام‌

من خیلییییی عصبی هستم بخصوص این دو هفته فقط داد میزنم فکرم مشغوله حوصله هیچکی رو ندارم یه راه چاره بهم بدید از عصبی بودنم کم کنم .

شوهرم و بچه هام جرات حرف زدن با منو ندارم البت اگه حرف بزنن جواب سر بالا میشنون

الهي و ربي من لي غيرک

امروز غروبی امد آشپزخونه دنبالم گفت بریم پارک حال و هوات عوض بشه گفتمش حوصله ندارم البت با لحن تند اونم ناراحت شد گفت تا یه سال دیگه زنده نمیمونی باور کن با این اعصابت 

الهي و ربي من لي غيرک

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه ساله داریم خونه میسازم تموم نمیشه همش قسط و کوفت زهرمار ......اخرش تموم نشد بازم پول کم میاریم 

خرج زندگیمون زیاده 

هر چی تمیز میکنم بازم خونه نامرتبه و بهم ریخته چون هیچ کدومشون رعایت نمیکنن خسته شدم 

الهي و ربي من لي غيرک

آهنه خونت  کمه. قرص آهن و ب کمپلکس بخور برای اعصاب خوبه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بیشتر ببینید
خودم از عصبی بودنم بدم میاد وای بحال اطرافیان  صبح تنها بودن آهنگ غمگین گذاشتم یه دل سیر گریه ...

گلم افسرده شدی. اگه میتونی برو دکتر تا برات قرص ضد افسردگی بنویسه تا اول از همه بتونی خودتو و اعصابتو کنترل کنی. پیش یه روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان برو. بعدش هم سعی کن یکی دوتا فعالیت روزانه ای رو انجام بدی که شادت میکنه. عسل طبیعی و خرما زیاااااد بخور. صبحانه سعی کن بیشتر ارده شیره بخوری. گلاب هم برات خیلی مفیده

گلم افسرده شدی. اگه میتونی برو دکتر تا برات قرص ضد افسردگی بنویسه تا اول از همه بتونی خودتو و اعصابت ...

ممنون گلم . کارای که گفتی انجام میدم خدا کریمه 

الهي و ربي من لي غيرک