2777
2789
عنوان

لباس خونگی چیا میپوشید که تنوع بشه

179 بازدید | 21 پست

شوهرم میگه بلد نیستی عین شوها تیپ باحال بزنی. منم رفتم ۲ تا پیراهن دخترونه ناز تا زانو خریدم پاییون و قلب گلبهی داره طرحش..یه دونه کراپ شلوارک نارنجی خریدم.. دیگه چی بخرم تنوع باشه و دخترونه؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه ست بخر

ست بولیز شلوار

ست تاپ شلوارک

ست کراپ شلوارک

همون پیراهنایی که گفتی تا زانوعه

دیگهههه همیناس دیگه

تیشرت لانگ هم میشه پوشید با شورت یا شورتک

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من تو خونه تاب شلوارک میپوشم یا تیشرت بلند میپوشم با شورت اینا خوبن ولی خب من مجردم نمیدونم همسرت خو ...

تیشرت بلند با شورت میپوشی ؟؟؟؟ پدر برادرت نیستن؟؟ بلندی تیشرتت تا کجاس . 

همیشه ست بخرست بولیز شلوارست تاپ شلوارکست کراپ شلوارکهمون پیراهنایی که گفتی تا زانوعهدیگهههه همیناس ...

اره اشتباه میکردم ست نمیخریدم و رنگای تیره میخریدم... فکرمیکنه بلد نیستم والا فکر جیبش بودم

اره اشتباه میکردم ست نمیخریدم و رنگای تیره میخریدم... فکرمیکنه بلد نیستم والا فکر جیبش بودم

مردا همینن

نباید دلت واسشون بسوزه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)