2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که می‌گید کجا هستید تهران و کرج همین وضعیته به خاطر اینکه سد کرج خشک شده می‌دونید سد کرج خشک بشه یعنی چی یعنی سیستم آبرسانی توی تهران به طور کامل می‌خوابه و بعد از قرن‌ها برای اولین بار در طول تاریخ دریاچه ارومیه ۱۰۰ خشک مطلق شده

دوستانی که می‌گید کجا هستید تهران و کرج همین وضعیته به خاطر اینکه سد کرج خشک شده می‌دونید سد کرج خشک ...

تو شهر ما همه کشاورزا دارن با آب پاش  بارانی محصولاتشونو آب میدن مملکت که صاحب نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دوستانی که می‌گید کجا هستید تهران و کرج همین وضعیته به خاطر اینکه سد کرج خشک شده می‌دونید سد کرج خشک ...

انگار تو این دنیا نیستن از هیچی خبر ندارن همه جاااا دارن راجبه قطعی تهران حرف میزنن بد بعضیا یجوری میان میگن مگه کجاااایید؟ انگا مریخیم😐

تجربه گُرگت میکنه :)

ظهور نزدیک است بسیار دعا کنید فقط اشتیاق و خواست ماست که ظهور را نزدیک میکند. 

بسیار دعا کنید برای ظهور تا امسال انشاءالله شاهد ظهور باشیم. 

جهان تشنه عدالت است. 

واس ما11قط شدتا5

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔