2821
2789
عنوان

همین الان

173 بازدید | 17 پست

با چی خیلی ذوق میکنی و به وجد میای و بالا پایین میپری اگه بشنوی؟ 

من بشخصه اگه بفهمم پسری ازم خوشش اومده و خواستگارم شده و سمجه و منو میخاد، 

با این ویژگی ها فقط: مذهبی باشه، سربزیر باشه، ساکت و اروم، اصلا هوسی نباشه، پاک باشه، مودب بشدت، زمینو نگاه کنه، زن ذلیل باشه و عشق خانومش باشه، خدایا کاش بشه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

قراره الزایمر بگیرم ...این الان لازمه واقعا لازمه خاطرات اذیتم میکنن

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر پسر عمه من دقیقا همچین شخصیتی داره 

جورش کنم‌؟😂

دیشب من توی اتاق دراز کشیده بودم حواسش نبود من تو اتاقم باز من حتی شالم سرم بود یهو همین که منو دید سرشو انداخت پایین پرید بیرون گفت شرمنده ببخشید نمیدونستم اینجایی 

اینکه نامزدم بگه فردا میام و میمونمممم

🤧

پسر پسر عمه من دقیقا همچین شخصیتی داره جورش کنم‌؟😂دیشب من توی اتاق دراز کشیده بودم حواسش نبود من تو ...

جورش کن میکنی؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

قیافش مهم نیست برات؟

نه فقط مذهبی و زن ذلیل و پاک اسمانی

معجزه خدا ک بش برسم 

امضام 💔 🥺 

بعد چندین سال جدا شدیم ی جورایی اجباری 

دیگ توان ندارم میشه ی صلوات بفرستین 🥺 همین امشب پیام بده و معجزه شه بش برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز