2777
2789
عنوان

به من حق میدین

104 بازدید | 11 پست

پشت چشمم اگزمایی شده  تا خاکی و تعریق چیزی بشه خارش شدید میگیره مثل تاول های کوچک شده امشب خیلی بدتر شد به همسرم زنگ زدم گفتم بیا بریم دارو خانه پماد بگیرم خیلی چشمم میخاره گفت اول باید برم خونه خواهرم بعدش میام میریم گفتم دارم اذیت میشم گفت نه اول برم اونجا کار دارم الان زنگ زده میگه آماده شو دارم میام منم گفتم مهم نیست...... نمیام اصلا گفت شام چی داریم گفتم هیچی 

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

خودت چرا نرفتی بگیری؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساس نباش ی کاری داشته و مجبور شده بره

الانم قبل امدن زنگ زده ک اره دارم میام بریم نگفته ک نمیبرم اره باید از اول نگران تو میبود حق

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

چون خونه خواهرش رو به من ترجیح داد خارش شدید داشتم پشت پلکم و تورم

میگم خودت میرفتی داروخانه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دیگه بزرگش نکن خب میخواد ببرت حالا دو ساعت دیر تر سکته قلبی که نبوده احیا بخوای!!!:/

مشکل اینه که من واقعا چشمام خارش شدید. داشت نمیتونیت فردا بره خونه خواهرش همه چیز از من واجب تر بود

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

مشکل اینه که من واقعا چشمام خارش شدید. داشت نمیتونیت فردا بره خونه خواهرش همه چیز از من واجب تر بود

حالا اینجور نگاه نکن این حساسیت چشمات برا اون دیگه عادیه خودتم میگی چند وقت یه بار عود میکنه مثلا خدای نکرده که مواد شیمیایی توش نپاشیده !! میتونست اول برا تو بیاد ولی اینقدرام بزرگش نکن برا خودت.