mah_savar مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 5022 عنوان آزاد شد 🤗 154 بازدید | 8 پست از دیشب سر یک تاپیک تعلیق شدم تا الان ،،خب برم ببینم دوباره میتونم گند بزنم 😄ولی نی نی سایت تو هر صفحه ۱۳ تا ۱۵ تا تبلیغ میزاره خدایی چه خبره !!!!حالا از اینا که بگذریم بچه ها شما تا حالا از این تبلیغات چیزی گرفتین یا نه🤣🤣 من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی 1404/04/31 | 22:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیه۸۵ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 4928 مرورگر گردو پلاس نصب کن. دیگه تبلیغ نمیاره باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 15059 نه...ببین بزار ثابت کنم ک تبلیغاتشون کلن دروغه...الان تبلیغ پودر جلبک رو میکنن...و مثن جناب حیاتی مجری اسبق و اخبارگو هم مثن ازش استفاده کرده ولاغیر شده...از وقتی یادمه آقای حیاتی لاغر بوده ذاتن و چن وقتیه حتی ۱ نمه چاقتر هم شده
mah_savar مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 5022 نه...ببین بزار ثابت کنم ک تبلیغاتشون کلن دروغه...الان تبلیغ پودر جلبک رو میکنن...و مثن جناب حیاتی مج ... اره درسته من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 15059 اره درسته اینا ایقد هولن تو تبلیغات ک دقت نمیکنن برا یه سری آیتمهامثن همین تبلیغ جلبک لاغری رو ببینخب جلب تو کف دریا رشد میکنه و حتمن بایدغواص بره صیدش کنه...بالباس غواصی...اینا اومدن با لباس فضانوردی تبلیغش میکنن
mah_savar مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 5022 اینا ایقد هولن تو تبلیغات ک دقت نمیکنن برا یه سری آیتمهامثن همین تبلیغ جلبک لاغری رو ببینخب جلب تو ... 🤣🤣🤣🤣 من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی