2777
2789
عنوان

همسایه

79 بازدید | 6 پست

سلام همسایمون ابرومونو تو محل برده اینقدر حالم بده دوست دارم گریه کنم اونوفت سر چی؟ سر پارک ماشین تو کوچه روز اول همسرش اومد جلو خونمون داد و بیداد و .... ما هیچی نگفتیم بعد رفته گفته اینا شروع کردن

دیروزم تو کوچه شوهرش یهو حمله کرده سمت بابام میوه های که بابام خریده بود ریخته بود رو زمین لهش کرده کتکش زده زن و شوهر شروع کردن فوش داد بعد الان رفته به کل محل گفته اینا دعوایین ما قبل اینکه اینا بیان دعوا نبوده که معلوم نیست از کدوم دهات اومدن و....... اصلا روانم بهم ریخته همش گریه کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان‌شاءالله ولی خب وقتی ما کاری نکرد شروع کننده اون بوده الان بده ما شدیم خیلی ناراحتم ابروی ادم یه ر ...

اتفاقا امروز همکارم چیزایی شبیه شما می گفت و گفت همسایه ها میخواستن اذیتش کنن و از اونجا فراریش کنن اما موفق نشدن چون دروغ می گفتن

نگران چیزی نباش

اتفاقا امروز همکارم چیزایی شبیه شما می گفت و گفت همسایه ها میخواستن اذیتش کنن و از اونجا فراریش کنن ...

منم دلم میخواست برم از اونجا ولی خب خونه برای خودمونه نمیتونیم توی این شرایط بفروشیم یه جا دیگه بخریم 

خداکنه اینطوری شه الان که کل کوچمونم حتی میگن اسم ما بد در رفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز