2777
2789
عنوان

چیکار کنم پدرمادرم نیان خونمون❓️❓️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 21 پست
میاد دخالت میکنه کلی نظر چرت و پرت میگهمیگه بزور نماز بخونین چیکار کینه محل زندگیتونو بیارین فلان جا ...

درکت می کنم عزیزم 

هر حرفی پیش همسرتون زد

شما الکی بگید باشه چشم 

زشته پیش همسرتون بهش بی احترامی کنید 

بیان میمونن ؟ اگه میرن تحمل کن چیزی گفت بگو باشه تا بیان و برن .. هر چقدر بد باشه پدرته به هر حال . ...

به شوهرم چیزی نمیگم ولی گاو ک نیست میفهمه دیگ رفتار بابامو میبینه

منو دق مرگ کرد بابام

با اینک پول داشت می‌برد میداد ب عمم و مادر بزرگم بعد جهاز منو میرفت ارزون ترین جنس بازارو می‌خرید اونم با کلیییی غرغر

هرروز سر جهاز خریدن گریه میکردم!!!

سر عقدم گریه میکردم

سر مدرسه رفتنم

سر اینکه بتونم لاک بزنم!

سر اینک بتونم سسبیلامو بزنم با کلی سیبیل نرم تو خیابون دختر گنده!

خون ب جیگرم کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت می کنم عزیزم هر حرفی پیش همسرتون زد شما الکی بگید باشه چشم زشته پیش همسرتون بهش بی احترامی کنید

من پیش همسرم می‌پوشاند حتی یبار گفت چرت بابات اینو گفت گفتم عصبی بود دیگ پدره یا مثلا گفتم پدر توهم عصبی میشه و ...

اما من دلم خونه ازش به معنا واقعی

من پیش همسرم می‌پوشاند حتی یبار گفت چرت بابات اینو گفت گفتم عصبی بود دیگ پدره یا مثلا گفتم پدر توهم ...

خوب کاری میکنی 

این طوری نگی بعد همسرت سواستفاده می کنه 

دقیقا مثل پدر شما توی فامیل داریم 

ولی الان زمین تا آسمون اخلاقش بهتر شده 

مادرت باید درستش میکرد به مرور زمان 

به شوهرم چیزی نمیگم ولی گاو ک نیست میفهمه دیگ رفتار بابامو میبینهمنو دق مرگ کرد بابامبا اینک پول داش ...

💔🙁 

ناراحت نباش ایشالا از این به بعد همه چیز روی راستای خوبی پیش بره