2777
2789
عنوان

دادگاه تمیکن

128 بازدید | 11 پست

امروز دادگاه تمکین بود و وکیلم گفته بود باید بگی تمکین میکنم،منم گفتم همسرمم پیش قاضی اونقدر فیلم بازی کرد مثلا میگفت آقای قاضی از اینجا الان میبرمش ماشین بخرم فلان وسایل بخرم کلا فیلم اونام باور میکردم میگفتم آقای قاضی به خدا فیلمه باور نکنید بعد اومدیم بیرون بهم میگه بیا طلاق توافقی بگیریم منم گفتم تو تمکین دادی الآنم خودت اومدی دنبالم منم طلاق توافقی نمی‌گیرم تا قرون آخر مهریه میگیرم تو هم طلاق میخوای برو به قاضی بگو،یکم بعد میگفت تو زندگیم یکی دیگه هست یکم بعد میگفت چرا موهات بیرونه منو حرص میدید چرا پروفایلت عکس خودته چرا میری سرکار گفتم به تو چه تو که طلاقی منم طلاقم الآنم هم تو هم من خوب می‌دونم برا چی میام پس زر اضافی نزن،نه میتونم تشخیص بدم چی میخواد واقعا اومده بعد دادگاه پیام داده خوبی عشقم😏با خودم گفتم خدا به دادم برسه فیلم بازی کردنا شروع شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قاضی گفت خونه و وسایل تهیه کنه؟

ولی من از فیلم بازی کردن خوشم نمیاد من زندگی با آرامش میخواد اگه نمیشه طلاق میشه شروع دوباره،ولی نه اون میخواد نه من و یه تمکین مجبوری هست

قرار نیست تمکین کنی!شوهرتو میزاری تو منگنه پس وکیلت چی گفت بهت

تمکین منظورم رابطه نیست همین که مجبورم تو خونه باهاش یه جا زندگی کنم سخته مجبورم نمی‌خوام ازدواج دوم بگیره تا زمان طلاق چون وسایلم اون خونه هست نمی‌خوام خونوادش مدام برن مهمونی از اونا استفاده کنن تمام وسایل شخصیم اونجاست کثافت نذاشت هیچیمو بیارم مجبورم برگردم ببینم چیکار کرده

واقعا تو خونه اینکارو کرده؟چقدر عوضیه

نمی‌دونم کرده یا نه ولی مطمئنم می‌کنه چون می‌دونه رفتم تمکین چند روز بعدش میام بخاطر همون هر دومونت دنبال مدرکیم و با شناختی که ازش دارم مطمئنم میکنه