2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخورههه😭 شات

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 53 پست
ارهفاصله سمه یبار تورابطه قبلیم فاصله گرفتم همه چیز تموم شد الان نمیخوام یه اشتباه ۲ بارتکرار کنم

پس یه بحث راه بنداز یکم دچار چالش بشین ، چون طرف مقابلتم هی داره نازتو میخره

یکاری کن یکی دو روز باهات سرد و بدخلق شه

اگه بهتر نشدی بیا بزن تو صورتم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهربون باش فکر کن بچه نازته

همیشه همینطور بود ولی الان هرکار میکنم نمیشه اینکه الان توپی ام اسم ربط داره؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
کو چرا نمیبینم

تنها نیستی منم نمیبینم😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
هیجی نشده هیییجی از کلمه ب خودت پیامش رنجیده 🤭🤭🤭 اخه چیزی نگفته طرف به نطرت چی بگم ب استارت ...

میدونم الان داری واسم امن یجیب میخونی🤣

ولی به نظرم اون دوستت داره که با این طرز جواب دادنت هنوز میخواست گفتگو رو ادامه بده

افرین دقیقا اون خیلی مظلومه من ظالم و بیشعورم میدونم😭😭 توروخدا نجاتم‌بدین

این صحبت های روزانه ی دو فرد هستشواقعا ملت چه دغدغه هایی دارن والا😂😂😂

این صحبتا از لحاظ عاطفی عادی نیست وقتی دونفر قلبی همو دوس دارن

پس یه بحث راه بنداز یکم دچار چالش بشین ، چون طرف مقابلتم هی داره نازتو میخرهیکاری کن یکی دو روز باها ...

خواهر دیشب دعوای بدی کردیم بسه من سر همون سرد شدم هنوزم خوب نشدم😂  دارم رابطه رو بگا میدم