2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار می کردید

197 بازدید | 16 پست

بچه ها میدونم زیاد تاپیک زدم ببخشید 

بچه ها من ساز سه تار و خیلی دوست دارم‌ برم ولی الان موقعیتم یه جوریه که تو شهر خودم کلاس نیست و مجبورم برم یه شهری که تقریبا ۴۰ دقیقه باهاش فاصله اس و باید با مینی بوس برم اونجا هم احتمالا باید سوار تاکسی شم هفته ای یک جلسه اس شما بودید چیکار می کردید؟

میرفتم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

میرفتم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم دلم می‌خواد برم ولی خانواده ام زیاد موافق نیستن میگن اذیت میشی و دردسره🥲🥲

ن بابا یادمیگیری بری بیای

چون خودمم همینکارو میکنم ی کلاسی میرم ک تو شهرمون نیس و یساعت تو جاده ام واسش

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ن بابا یادمیگیری بری بیایچون خودمم همینکارو میکنم ی کلاسی میرم ک تو شهرمون نیس و یساعت تو جاده ام وا ...

آره دقیقا خودمم میگم اینطوری مستقل تر میشم چند سالته؟ 

با مینی بوس میری یا اسنپ؟

آره دقیقا خودمم میگم اینطوری مستقل تر میشم چند سالته؟ با مینی بوس میری یا اسنپ؟

۲۳

با این تاکسیای بین شهری 

موفق باشییی مرسی عزیزم واسه راهنماییت❤️

مرسی عزیزم

همینطور شما💋💞