2777
2789
عنوان

اسپری اب اون😁

1904 بازدید | 31 پست

ارزش خرید داره بنظرتون یه چیزیه که واسه اب رسانی صورت استفاده میشه ۹۵۰ 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن خوبه منم خواستم بگیرم اما پولم نرسید فعلا ب جاش اسپری آب سیلکر میگیرم

منم دلم نمیاد😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همون کرم ابرسان و مرطوب کننده بزن ای بیشتر اداییه 😅

اره خیلیا میگفتن تاثیر داره😅

آب چی؟

که ابرسانی بشه

نه بابا مثلا من با کرم و آبرسان جوش میزنم طول روز ترجیح میدم پوستم چیزی روش نباشه یکم نفس بکشه همون ...

احتمالا به یکی از ترکیبات اون کرم حساسی ، باید انقدر برند های مختلفو امتحان کنی تا ببینی چی بهت میسازه 

احساس میکنم تاثیر زیادی نداره، اب معمولی هم اسپری کنی همین حسو نداره؟🤔

شوهرم میگه دیونه ای کی ی تومن پول میده ی بطری آب بخره😂

اره ولی خیلی تعریفشو میکنن😅

احتمالا به یکی از ترکیبات اون کرم حساسی ، باید انقدر برند های مختلفو امتحان کنی تا ببینی چی بهت میسا ...

نه فکر نکنم

احتمالا به یکی از ترکیبات اون کرم حساسی ، باید انقدر برند های مختلفو امتحان کنی تا ببینی چی بهت میسا ...

عزیزم اگه تاپیکامو ببینی یعنی محصولی نمونده خارجی و ایرانی که من امتحان نکرده باشم واقعا بعضی پوستا بهشون نرسی بهترن

اسپری آب الان میخام بگیرم قبلش نداشتم اما میگن خیلی تفاوت داره با آب معمولی