2777
2789
عنوان

کدومتون این تجربه رو داشتین

113 بازدید | 10 پست

یه اتاق با دوتا همکار آقا ، یکیش مجرد ک ده سال از من کوچیکتره و هیچ جوره  خودمونی یعنی عادی نمیشه و خیلی   با چهار چوب و بدون کمترین خودمونی شدن و کاملا رسمی  کار میکنه که وقتی میبینمش انگار منو انداختن  زندان و دارن خفه میکنن ، یکیشم متاهل ی چند سالی ازم بزرگتر ، تو اتاق ما مردای دیگه که همکارن ولی طبقه بالان ، رفت وامد میکنن باهم تو اتاق ما حرف میزنن شوخی میکنن ، گهگاهی هم  ، دخترای طبقه بالا یکی دوتاشون میان پایین و با اینا خودمونی صحبت میکنن ،  خیلی راحت ، من خیلی سعی کردم ک تو این یه ماهه ، برای آرامش خودم ، با بقیه ارتباط بگیرم خودم وسط صحبتا میومدم با اونایی ک مخاطب قرارم نمیدادن  هم صحبت میکردم تا هم خودم یخم وا شه هم اونا، وقتی جمع میشدن باهم حرف میزدن  من خودمو میخوردم اضطراب میگرفتم انگار بین یه عالمه غریبه  گیر افتادم ک باید منم قاتیشون شم تا راحت شم از طرفی من نمیتونم با دیگران قاتی شم اونم مرد.نمیدونستم منم حرف بزنم  نزنم ، اگه بزنم چی بگم ؟ خیلی تو این موقعیت قرار گرفتم تو این یک ماه  مکرر تو این موقعیت قرار گرفتم و جنگ درونی و استرس داشتم  ، من یه خانومم و بی اعتماد به نفس درونگرا ، بدون  حتی یه هم صحبت خانوم  ، و تنها بین مردا ، خیلی عذاب و استرس کشیدم ،تا اینکه این سه روز اخیر دچار مرضی شدم ، اضطراب شدید میگیرم سر کار که همش میاد و میره ، دست و پام سر میشه پشت سیستم ، اشتهام صفر شده تمرکز ندارم مغزم ازکار میوفته  ، طوریکه میخوام پاشم از اونجا فرار کنم ، ولی نمیتونم چون  من باید کار کنم و به این کار نیاز دارم ، حس میکنم به نسبت به همکارای مرد  یا غریبه ها فوبیا گرفتم ، زندیگم مختل شده ، بیچاره تر از من تو کره زمین در حال حاضر نیست توروخدا دوتا صلوات بفرستین برای برگشتن آرامشم بین دوتا صلوات دعا کنید ،بخدا خیر دعا به خودتون برمیگرده به خاطر اینکه مادرم غصه نخوره و بتونم با آرامش سر کارم بمونم ،وگرنه مادرم از غصه زبونم لال آب میشه ، به خاطر مادرم  یه دعای کوچولو بین دوتا صلوات برام به زبون بیارید  ، اگه دعا کردید لایک کنید تا دلم ب دعاتون گرم ش ، از خدا و امام حسین ع میخوام هر کی برام دعا کرد ، حاجتشو خدا بده به حق علی ع 

خواهش میکنم اول از خدا بعد از  زبونایی ک من باهاشون مرتکب گناه نشدم 

چقد قشنگ گفتی ، زبونایی که من باهاشون مرتکب گناه نشدم منم همین نظرو دارم

برات ایت الکرسی خوندم عزیزم امیدوارم حالت خوب شه

و اینکه چرا حالا سعی می‌کنی باهاشون صمیمی شی می‌تونی جدی‌ باشی و اینکه در حد اینکه اگه باهات حرف زدن جواب بدی گفت و گو کاری فقط سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی اعتماد به نفستو بالا ببری ولی فقط در حد نیاز باهاشون صحبت کنی رفیق صمیمی نشی مثل اونا تازه اینطوری آرامش بیشتری داری در آینده

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی این تجربه رو داشته؟

ادمای درونگرا همینطورین، چیز عیجبی نیست نگران نباش

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

چقد قشنگ گفتی ، زبونایی که من باهاشون مرتکب گناه نشدم منم همین نظرو دارمبرات ایت الکرسی خوندم عزیزم ...

منم برای رسیدن به خواسته هات آیت الکرسی میخونم به امام حسین ع هدیه میکنم  ، خدا خیرت بده مهربون ،ان شاءالله که همه به  حاجتاشون برسن الهی آمین 

ادمای درونگرا همینطورین، چیز عیجبی نیست نگران نباش

انقد تحت فشارم ک نمیتونم ادامه بدم ، از غصه خوردن مادرم میترسم ، ب نظر شما راه حلی داره ؟بمونم بهتر میشم ؟

منم برای رسیدن به خواسته هات آیت الکرسی میخونم به امام حسین ع هدیه میکنم ، خدا خیرت بده مهربون ،ان ...

مرسیی

الهی آمین 

انقد تحت فشارم ک نمیتونم ادامه بدم ، از غصه خوردن مادرم میترسم ، ب نظر شما راه حلی داره ؟بمونم بهتر ...

عزیزم به نظر هم به خاطر استرسیه که تو اون جو بهت دست میده تو تا الان سعی کردی دوست شی باهاشون صمیمی شی باهاشون اما به خاطر اینکه اونا آدمای جدیدی بودن واسه تو و تو هم آدم جدیدی بودی واسه اونا زیاد موفقیت آمیز نبود که به نظر من اوکیه اصلاً لازم نیست آدم تو محیط کارش یا تو دانشگاه با همه جور باشه فقط کافیه با همدیگه مشکلی نداشته باشین دشمن نداشته باشی کافیه نمی‌خواد دوست بشن باهات به نظرم اینطوری بهتره چون از هر مشکل احتمالی در آینده جلوگیری میشه و اینکه اون حملات عصبی بهت دست می‌داد به نظرم به خاطر استرس دیدن اون آدما بوده سعی کن خودتو کنترل کنی مدیتیشنو بهت پیشنهاد میدم  خوبه واقعاً واسه آرامش و دور کردن استرس و اینکه قدر خودو بدون دیگه تو الان داری واسه خانواده زحمت می‌کشی پس قدر خودتو بدون و سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی به خاطر چیزی که هستی من مطمئنم اون واکنش‌های بدنت نشون از بیماری یا یه چیز خیلی مهم نیست نگران نباش

[QUOTE=389165526]عزیزم به نظر هم به خاطر استرسیه که تو اون جو بهت دست میده تو تا الان سعی کردی دوست شی باهاشون صمیمی ❤⚘خدا هر چی میخوای بهت بده 

ان شاءالله ، از  اینکه وقت گذاشتی  کامنت گذاشتی جواب دادی  ، یه دنیا ممنونم ، 

[QUOTE=389165526]عزیزم به نظر هم به خاطر استرسیه که تو اون جو بهت دست میده تو تا الان سعی کردی دوست ...

عزیز دلم تا هروقت بخوای هستم سوالاتو جواب بدم تا جایی که بلدم

امیدوارم کمکت کرده باشم❤️