2777
2789
عنوان

🥲🥲🥲

60 بازدید | 5 پست

قراره از سر کارم بفرستنم یه جا دیگه اینجایی که بودم خوب بود اما مدیرم گفت من میخوام جابهجات کنم باهات حال نمیکنم نیرو جدید بگیرم قراره بفرستنم یه جایی که فروش خوبی نداره و مجبور میشم هر ما ۵ملیون از حقوقم رو پول کسری فروش بدم توروخداااادعا کنید جابه جام نکنن من واقعا به پول کارم احتیاج دارم چون بدهکارم و باید بدهی هامو بدم و خرج یه خانواده😭💔💔دعاهاتون کنیددد

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا چرا حال نمیکنع؟کارمندی؟

اره 🥲کارمندبخش فروش نمیدونم چرا اما کاملا مشخصه از دخترای با آرایش و عملی و بروز خوشش میاد و اونارو نگه میداره خدا لعنتش کنه💔

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

اره 🥲کارمندبخش فروش نمیدونم چرا اما کاملا مشخصه از دخترای با آرایش و عملی و بروز خوشش میاد و اونارو ...

قبر باباش.... توکلت به خدا باشه ایشالله کارت درست میشه

چند سالته؟

قبر باباش.... توکلت به خدا باشه ایشالله کارت درست میشهچند سالته؟

امیدوارم و از خدا میخوام درست شه 🥲💔💔💔😭چون بد بخت میشم من ۲۱سالمه