2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا خانوادم نمیزارن منو میگن دارن حقت رو میخورن یا گدا که نیستی .!!! خودشونم که حمایت نمیکنن

خب خانوادت شاید از بازار خبر ندارم

این دوما میشه رزومه ات و دستت راه میفته کارت بهتر میشه و کم کم خودتو جا میکنی و نرخ بالا میبری

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

خب خانوادت شاید از بازار خبر ندارماین دوما میشه رزومه ات و دستت راه میفته کارت بهتر میشه و کم کم خود ...

جای پیشرفت نداره فک کنم 

ولی می‌خوام پول جمع کنم بزنم تو کار بهتری 

من هیچکدومش رو بلد نیستم😅😅

من بلدم خیلی مهارت دارم ولی میترسم تحقیرم کنن 

همین الانشم چون بی پولیم کم تحقیر نشدیم 

اون موقع که پول دار بودیم همه دورمون بودن 

الان جواب سلام نمی‌دن یا میخندن بهمون

تحقیر نمیشم بنظرت

تحقیر چرا بشی

فقط داری سود کمتر میگیری

اسمش بزار تخفیف ، جشنواره و...

فقط انقدم کم نگیر که ضرر کنی 

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

من بلدم خیلی مهارت دارم ولی میترسم تحقیرم کنن همین الانشم چون بی پولیم کم تحقیر نشدیم اون موقع که پو ...

تحقیر چرا کار میکنی پول زحمت خودت رو در میاری. دست رو که جلوی اینو و اون دراز نمیکنی نگران خورد شدن باشی. از مهارت هایی که داری استفاده کن چون الان بهشون لازم داری

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

تحقیر چرا کار میکنی پول زحمت خودت رو در میاری. دست رو که جلوی اینو و اون دراز نمیکنی نگران خورد شدن ...

می‌دونی قبلا ثروتمند بودیم 

الان تو این وضعیت میبینن ما رو دیگه قشنگ تیکه و متلک بارمون میکنن