2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ترسوندم

759 بازدید | 39 پست

با اکانت فیک بهم پیام داد تهدید کرده سر جریانی ک‌خودش مقصر فک کزده من نمیفهمم کیه. ب خواهرمم درخواست داد تو اینستا منم بعد یک هفته جوابش دادم ک‌ب جرم مزاحمت پیامت بردم فتا پیگیری شد شماره هات دادن بهم کاری داشتی با شمارت بهم پیام بده مزاحم خانوادم بشی دفعه دیگه باید بری دادگستری. ب نظرتون ترسوندش خوبه یا پیامم پاک‌کنم؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مطمئنی خواهرشوهرته؟

به شوهرتم گفتی؟

پیامش در چه حد بد بوده؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی خواهرشوهرته؟به شوهرتم گفتی؟پیامش در چه حد بد بوده؟

ن مطمعن صد درصد نیستم ولی تیری در تاریکی انداختم هرکی بود اشاره نکردم ک کی هستی گفتم گزارش دادم ب فتا پیامت شماره هات دادن ذقعه دیگه میری دادگستری گفته بود خودت خواهر داری خوبه منم پشتش حرف بزنم پس با احترام باش افرین با ایدی فیک ی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حالا جدی بردی فتا؟

ن ولی چون ب شدت میترسه خواستم غلط اضافه نکنه اونم سر جریانی ک با شوهرت قط ارتباطن

خوب کردی

میگم چیپ نیس حرکتم یا برام بد نمیشه؟؟ میخواستم بترسه اخه پیامش ب شوهرم نشون دادم گف کار خواهرم نیس ولی من حس شیشم میگم خودشه

نه خوب گفتی

فقط خواستم بترسه ک غلط اضافه نکنه باز تهدیدم کنه میترسم حرکت چیپی باشه

نه خوب گفتی

فقط خواستم بترسه ک غلط اضافه نکنه باز تهدیدم کنه میترسم حرکت چیپی باشه

خوب گفتی ، ولی واقعا قضیه ی تهدید باشه و ببری فتا با گونی میرن بالا سر طرف 😂

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

بیین تیری در تاریکی انداختم مطمعن نیستم ک کیه حتی ولی  با توجه ب حرفش حدس میزنم خودشه ب هرحال خواستم بترسه ک غلط اضافه نکنه

بهش گفتم دیر جوابت دادم داشتیم پیگیری میکردیم از طزیق فتا مطمعن شم خودتی اسم هم نبردم هرکس باشه قطعا میترسه. یا بدتز ب نظرت سر لج میوفته؟؟؟