2777
2789
عنوان

دوستان کمک....

87 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خانمایی که تنبلی تخمدان داشتن یا دارن تبلی میتونه رو تعداد روزهای پریود وحجم خون تاثیر بذاره وکم کنه؟برای درمانش چه روشی پیشنهاد میکنین من چربی شکم دارم اونم میتونه تاثیربذاره؟ویتاگنوس دارم استفاده میکنم میشه بگین تواقدام تاروز چندم بخورم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عدم تحرک،ورزش نکردن،تغذیه نامناسب (مصرف فست فود،هله هوله شیرینی شکلات پفک چیپس چایی کاکائو برنج زیاد سیب زمینی نوشابه  دلست:عدم مصرف میوه و سبزیجات)چربی دور شیکم ک همون چربی رحمی ه،عفونت، کم کاری تیرویید،بالابودن هورمون پرولاکتین،اینا عامل تنبلی تخمدان ه بجز اینکه ممکنه ارثی هم باشه

عزیزم عدم تحرک،ورزش نکردن،تغذیه نامناسب (مصرف فست فود،هله هوله شیرینی شکلات پفک چیپس چایی کاکائو برن ...

مرسی ...من یکم حجم خونریزیم کم شده میتونه از داروهایی مثل مدروکسی ولتروفم وکلومید باشه؟سنم تازه رفتم 28 نگرانم بچه ندارم اخه هنو

صددرصد تو دوره پریودی تاثیر داره ولی رو حجم ثابت نشده ک متاثر هست یا ن عزیزم 

شما باید اول سونو واژینال بدی تو روزای اول تا سوم پریودیت

آزمایش کامل هم بدی

بعد تحت نظر متخصص زنان دارو مصرف کنی

داروهای سنتی هم خوبه ازجمله ویتاگنوس

صددرصد تو دوره پریودی تاثیر داره ولی رو حجم ثابت نشده ک متاثر هست یا ن عزیزم  شما باید اول سون ...

خیلی میترسم ذخیره تخمدانم کم باشه بنظرت 28 دیر شده به لحاظ سن؟

مرسی ...من یکم حجم خونریزیم کم شده میتونه از داروهایی مثل مدروکسی ولتروفم وکلومید باشه؟سنم تازه رفتم ...

این داروها واسه تنظیم پریودیتون،تحریک تخمک گذاری داده شده ک باید منظم در روزایی ک پزشکتون گفته مصرف کنین عزیزم

بعدش سنتون هم بالا نیست ک عزیزم 

حتما حتما حتما ورزش در از نشست،دوچرخه،تردمیل،بزن تا چربی شیکمت ازبین بره،تغذیه هم اکی باشه

رازیانه+عسل ،بومادران،ویتاگنوس،اینا هم عالیه

البته اگه کم کاری تیرویید و پرولاکتین تون بالا نیست❤️❤️❤️❤️

ایشالله شما هم زودی مامان میشی❤️

تنبلی تخمدان تو ما خانوما شایع هست نکران نباش😉