2777
2789

می دونی قضیه کجا جالب میشه 

اینجا که یکی از اساتید تهران گفته وضعیت قراره بد تر بشه مقطعی های آب چند روزه داشته باشیم 🙂🙂🙂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونی قضیه کجا جالب میشه اینجا که یکی از اساتید تهران گفته وضعیت قراره بد تر بشه مقطعی های آب چند ...

خوب شما که توامضات تبلیغ فرزنداوری میکنی نظرت داجع به این وضع  اب و برق چیه؟ برای همین جمعیت اب ندارن 

یه عده مدیریت بخش صنعت و کشاورزی رو به عهده گرفته بودن که گل کاشتن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ما هم شد ۳۰ساعت که آب نداریم 

جالبه خونه ویلایی ها دارن 

فقط به آپارتمان نمیرسه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ما هم شد ۳۰ساعت که آب نداریم جالبه خونه ویلایی ها دارن فقط به آپارتمان نمیرسه

اگه خونه ویلایی ها دارن

آب کامل قط نیس پمپ میخواد

فشارشو کم کردن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

من تبریزم هر روز ۳یا۴ ساعت برق میره وقتی هم برق نیست آب هم نمیاد فشار آب هم خیلی کمه به نظر من همه باید یه پنل خورشیدی بگیرم بایه منبع آب دیروز هم ۶ساعت برق رفته بود تو ساعات مشخص هم نمیره آدم بدونه کار هاشوتنظیم کنه یه بار روز میره یه بار ظهر میره یه بار شب میره .