2777
2789
عنوان

اگه قهر باشین

107 بازدید | 14 پست

اگه با همسرتون قهر باشین براتون مهمه که بقیه بفهمن یا نه؟من دوهفتس با شوهرم قهریم نمیاد برا منت کشی منم نمیرم اما مامانمینا دارن از مسافرت برمیگردن میگم اونام نفهمن باز آبروم بره😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قهرای من طولانی نیست شاید یک روز. ولی خب همونم اجازه نمیدم کسی بفهمه.

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود

کی میاد اول؟

هرکی مقصر باشه

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود

۹۰درصد اون

آها پس فعلا رفتار خنثی ولی محترمانه با شوهرت جلوی خانواده‌ات داشته باش. لزومی نداره وانمود کنی همه‌چی گل و بلبله، اما می‌تونی سردی رو بذاری برای وقتی که تنها هستین. یه جوری وانمود کن که مثلا خسته‌ای یا سردرد داری، این مدلی

درباره خود قهر هم...

می‌گی ۹۰٪ اون مقصره، اگر واقعا این‌طوره، حق داری که انتظار منت‌کشی داشته باشی

ولی گاهی اوقات اگه دو نفر هر دو منتظر حرکت طرف مقابل بمونن، دعواها خیلی کش‌دار میشن... چیز خوبی نیست

اگه واقعا دلت نمی‌خواد از دستش بدی، یه پیام آروم که غرورت رو له نکنه ولی راه رو باز بذاره بهش بده، شاید یه تکونی خورد.

مثلا بگو می‌دونم هیچ‌کس مقصر بودن خودشو قبول نداره، ولی شاید بد نباشه یه بار حرف بزنیم.

یه پل کوچیک بسازی ضرر نمی‌کنی🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آها پس فعلا رفتار خنثی ولی محترمانه با شوهرت جلوی خانواده‌ات داشته باش. لزومی نداره وانمود کنی همه‌چ ...

آخه ببین دعوای ما از کجا شروع شد اینکه خونه دامادمون بودیم برگشت میش اونا گفت زن من انقد رشته پلو درست میکنه مجبوریم ۳وعده ازش بخوریم قبلا هم این حرفو باز زده بود ک تذکر دادم گفتم نگو دوس ندارم اما تکرار کرد منم اونشب ک گفت منم گفتم الان اینو میگی آخرشب میگی اشتباه کردم این حرف خیلی بهش برخورد رفتیم سر موتور هرچی ا دهنش درومد بارم کردم گفتم ساکت آرومون رفت گفت تا نگی غلط کردم ساکت نمیشم ک گفتم غلط کردم

آخه ببین دعوای ما از کجا شروع شد اینکه خونه دامادمون بودیم برگشت میش اونا گفت زن من انقد رشته پلو در ...

سر بچه‌بازی دعوا شروع شده، اون اومده یه نمکی بریزه، خودتم جلوی بقیه ادبش کردی بهش برخورده

همه چی پیچیده شده به هم

مثلا میشد همون آخرشب بهش بگی که وقتی اون حرف رو میزنه چه حسی پیدا میکنی و نباید مسائل خونه رو واسه بقیه تعریف کنه، تو خفا باید گوششونو پیچوند

اونم خیییلی اشتباه کرده که اینطوری واکنش نشون داده

چون شما جلوی بقیه دعواش کردید، اونم خواسته بگه منم بلدم

فکر میکنم دوهفته واسه آروم شدنتون کافی باشه

الکی کشش ندید

یه راهی چیزی نشونش بده که بیاد جلو 

آشتی کنید بره عزیزم، مگه چقدر زندگی می‌کنیم که اونم قهر باشیم همش

بعد از آشتی هم حسابی گوششو می‌پیچونی و نشونش میدی رئیس کیه 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سر بچه‌بازی دعوا شروع شده، اون اومده یه نمکی بریزه، خودتم جلوی بقیه ادبش کردی بهش برخوردههمه چی پیچی ...

آخه نمیاد جلو منم نمیرم چون اول شروع کننده خودش بود😢بعدم کلی حرف زشت بارم کردم😭حالا خسته ام شدم😭

سر بچه‌بازی دعوا شروع شده، اون اومده یه نمکی بریزه، خودتم جلوی بقیه ادبش کردی بهش برخوردههمه چی پیچی ...

آخه اون جلو اونا اینجوری گفت منم جلو اونا گفتم بعد میگه من ی شوخی کردم تو ݝرور منو له کردی منم گفتم توام زنانگی منو له کردی سر موتور بهم گفت سگ گفت فک کردی ملکه الیزابتی

آخه اون جلو اونا اینجوری گفت منم جلو اونا گفتم بعد میگه من ی شوخی کردم تو ݝرور منو له کردی منم گفتم ...

می‌فهمم حق داشتی ناراحت بشی

اونم غرورش له شده به قول خودش ناراحت شده، نباید حرف بد میزد ولی

آدما تو عصبانیت چرت و پرت زیاد میگن، بگو آره ملکه الیزابتم از خداتم باشه سه روز رشته پلوی قصر رو بخوری

میگم که

خودت نمیخواد بری بگی ببخشید

فقط اگه دوست داری آشتی کنید یه چراغ سبزی نشون بده 

اگر هم نمیخوای و این‌جوری از دستش راحتی ولش کن