2777
2789

همه چیو دقیق درمورد خودت نگو 

در ظاهر خوش رو و مهربون باش ولی باطن ساده ای نداشته باش و خوش باور نباش

پیش خانواده شوهر درمورد خانواده خودت هیچی نگو 

و پیش خانواده خودت هم بد خانواده شوهرتو نگو

مرز هارو رعایت کن

پیش شوهرت درمورد خانواده شوهرت خوب بگو 

تعریف شون کن

لایک 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازی روانی ؟

نه اصلا اتفاقا همون خودمم 

فقط بهش فهموندم که با هررفتار و شخصیتی کنار نمیام و میرم 

مثلا باهام قهر میکرد و من گفتم دیگ نمیتونم با این رفتارت کنار بیام هزار بار بهت فرصت دادم خودتو درس کنی حالا ک نمیتونی کات میکنیم کلی هم گریه کرد بغلم کرد

دیگ از اون روز مثل چیز میترسه🫠

فقط اولویت رو بده به خودت بعد دیگران

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀

نه اصلا اتفاقا همون خودمم فقط بهش فهموندم که با هررفتار و شخصیتی کنار نمیام و میرم مثلا باهام قهر می ...

چقد خوب 

من برعکسم ، ترس از دست دادن وخودکمبینی دارم ،همش خودمو کوچیک میکنم 

چجوری یکم توضیح میدی

بالا توضین دادم عزیزم

مثلا رفتار اشتباهی داشته باشه ک خوشم نیاد بهش تذکر میدم و تو خودم نمیریزم اگ دیدم خیلی داره اذیت میکنه میگم ک با رفتارت رو درس کن یا جدا شیم 

ایشون خیلی قهر میکردن و من بهشون گفتم قهر برای خانمه تو حق نداری قهر کنی و فلان دیگ خواستم کات کنم خیلی ترسید و گریه کرد با اینکه ۲۹ سالشه

ولی خب باید اینم در نظر داشته باشیم ایشون عاشقمه ۳ سال دنبالم بودن بلاخره بهش ج مثبت دادم 

ولی کلا همیشه اولویت خودتون باشید و عاشق خودتون باشید مردها عاشق چنین زن هایی هستن

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀