2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 127 پست
عزیزم من بچه های فقیر و گرسنه این همه کولبر و کودک کار کشور خودمونو میبینم بیشتر جیگرم کباب میشه اکر ...

عریزم حتما کمک کن خیلی خوبه که

مهم کمکه اینکه منفعل نباشی تو آشنایی جایی یا خیریه ای که سراغ داری کمک کنی

حالا اینجا و اونجا نداره مثلا من قبلا ها یه پیجی داشتم پسره تو آفریقا بود مثلا میگفت کمک کنید براشون وسایل زندگی بخریم ولی یادم نیست خارجی بود یا ایرانی 🤔 اون موقع حساب خودمم نداشتم مثلا نمیتونستم بزنم

ولی کلا جایی ببینم بتونم بزنم میزنم یه جایی هم دارم مثلا مطمئنه به اون میزنم تو خیابون کسی ببینم داشته باشم میدم

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
انسان اگه سالم باشه واسه همه ی مظلوما دلش میسوزه چه بچه های سیستان چه کودکان بی پناه غزه

انسان سالم وطن پرسته نه اینکه وطن خودش تو گرفتاری باشه دم از کسایی بزنه که نمیشناستشون 

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه بچه های سیستانم دلتون میسوزه؟ یا اونا حالا عب نداره خدا بزرگه

بله یه مدت انقد فیلماشونو میدیم گریه میکردم

راجب ایران نمیخاد فکر کنی بنظرم بشین به مشکلات غزه فکر کن واست بهتره😂😂😂😂

انسان سالم دلش به حال همه آدمای مظلوم جهان میسوزه 

شمارو نمی‌دونم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

عریزم حتما کمک کن خیلی خوبه کهمهم کمکه اینکه منفعل نباشی تو آشنایی جایی یا خیریه ای که سراغ داری کمک ...

ما همیشه در حد وسعمون کمک میکنیم ولی زندگی ها هم سخت شده دیگه مثل قبل دستمون نمی‌رسه 

کلا درباره هیچ چیزی ناراحت نمیشی؟ شاید بی حس شدی

ن ناراحت نمیشم

شاید

از وقتی که سفره ی بچه های خودم روز به روز کوچیک تر میشه دیگه ناراحت نمیشم

از وقتی که ماهی دو گوسفند تو فریزر شده سالی ی گوسفند اونم شاید دیگه ناراحت نمیشم

از وقتی که ۴ماهه همسرم مغازش مشتری نداره ناراحت نمیشم

از وقتی که از پس انداز اندک کرایه مغازه می دیم دیگه ناراحت نمیشم

از وقتی ها زیادن اما من دیگه ناراحت نمیشم

وقتی توان جمع کردن خونه و بچه هام و آیندشونو ندارم برا هیچ کس ناراحت نمیشم

از وقتی که خونه تو قسمت سفید کاری یعنی آخرین مرحله ۱سال دست نخورده مونده دیگه اصلا ناراحت نمیشم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چه ربطی داره چیشده حالا یه تاپیک واسه اونور مرز زده شده

همیشه واسه اون ور مرز زده میشه

کلا غریبه پرستید

خودمون آب نداریم برق نداریم یه سریا به نون شب محتاجن بعد واسه یکی دیگه دل می‌میسوزونید

پاش بیفته یه ذره ام دلشون واسمون نمیسوزه که این ۱۲ روز دیدیم چقد پشتتون بودن😂😂

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

انسان سالم دلش به حال همه آدمای مظلوم جهان میسوزه شمارو نمی‌دونم

دلسوزی ما چیو حل میکنه؟ دلت برا جایی بسوزه ک توش داری زندگی میکنی نه جاهای دیگه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

کلی ادم خونه هاشون خراب شده شغل هاشون از دست رفته کشاورزی مثل سابق نیست الان اونایی تونستن وضعیت معم ...

وای

من بستیم بیفته زمین انقد دلم میسوزههه‌

بعد اون گرسنه هم بوده شاید می‌برده برا مامانش و خانواده اش 😭

انسان اگه سالم باشه واسه همه ی مظلوما دلش میسوزه چه بچه های سیستان چه کودکان بی پناه غزه

انقدر سیستان سیستان نکن اگر کشور ما هم اینجور از ظلم همون بی پدرهاست که تحریممون کردن تو منتظری یه تایپک درباره غزه بزنن بیای ور زدن .اصلا مسئله مگه پول کمک کردن به چه حقی ۲ میلیون ادم داخل زندان روباز کردن نه ابی نه غذایی هدف چی هست هدف از تحریم کردن ما هدف از نسل کشی اونا سازمان ملل کجاست

انسان سالم وطن پرسته نه اینکه وطن خودش تو گرفتاری باشه دم از کسایی بزنه که نمیشناستشون

مگه حتماً باید مظلومی رو بشناسی که دلت به حالش بسوزه ؟این همه کلیپ ازشون میبینم کافیه که برام اثبات بشه چقدر مظلومن ، مثل مردم سیستان. چه فرقی داره مگه انسانیت فقط به چهار تا مرز و کشوره؟

الان کسی به فکر مردم غزه باشه میشه وطن فروش ؟😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

ما همیشه در حد وسعمون کمک میکنیم ولی زندگی ها هم سخت شده دیگه مثل قبل دستمون نمی‌رسه

اره عزیزم درسته