2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 127 پست
گفت که وسعش به اونا نمیرسه.

اینجا شاید بتونم یه کیسه برنج و دو کلیو گوشت بگیرم برا یه خانواده ای و ۵ کیلو میوه

اونجا یه کیسه آرد ۱۵۰ میلیونه! 

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
بنظرم یه فکری به حال ایران کنیم هممون از وضعیت غزه ناراحتیم ولی مشکلات خودمون مهم تره

😒

الان چه فکری میشه در مورد ایران کرد؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونجا نیست. همه جای دنیا ناعدالتی هست. گرسنه هست‌. بچه های افریقا هم گرسنه هستن. وقتی کاری از دستم بر نمیاد غصه خوردن هم فایده ای نداره. فقط به روح و جسم خودم آسیب می زنه. چرا فیلما رو می بینی دلت کباب بشه؟ چه فایده ای برای کی داره این کار؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
پس چرا من اینقدر دلم سنگه؟چرا ناراحت نمی شم؟

کلا درباره هیچ چیزی ناراحت نمیشی؟ شاید بی حس شدی

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
واسه بچه های سیستانم دلتون میسوزه؟ یا اونا حالا عب نداره خدا بزرگه

انسان اگه سالم باشه واسه همه ی مظلوما دلش میسوزه 

چه بچه های سیستان چه کودکان بی پناه غزه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

کلی ادم خونه هاشون خراب شده شغل هاشون از دست رفته کشاورزی مثل سابق نیست الان اونایی تونستن وضعیت معمولی داشته باشن که خودشون سبزیجات میکارن و کمی از خیریه ها کمک میگیرن 

من توی ولاگ هاشون میبینم وحشتناک ترین هاشون اون پسر بچه ای بود که غذا گرفته بود ولی تو راه بازگشت خورد زمین به غذا نگاه کرد و گریه کرد

ψ ❤️

خوبه که وسعت انقد زیاده که هم به اونا کمک کنی هم به کشور خودت

خوب من ۲۰۰ تومن پول هم میتونم کمک کنم‌ مگه باید میلیارد بدی ! البته که اصلا بحث پول کمک نیست مواد غذایی زیاد از ایتالیا یه کشتی پر مواد غذایی اومد اجازه نمیده وارد بشه

اگر جامون برعکس میشد همینا بودن محل سگ بهمون نمیدادن

شماهم بجای این بیگانه پرستی ها به مردم خودتون کمک کنید همین بیگانه ها باعث جنگ ۱۲ روزه و کشته شدن انسان های بی گناه شدن

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

😒الان چه فکری میشه در مورد ایران کرد؟

راجب ایران نمیخاد فکر کنی بنظرم بشین به مشکلات غزه فکر کن واست بهتره😂😂😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یارب همین بس است تمنای ما که تو

هنگــام مــرگ مدفــن مــا کربـلا کنی

بابانوشت:     

چنان گرسنگی شام کرده مدهوشم

که گشته تشنگی کربلا فراموشم

زخانه ها همه بوی طعام می آمد

ولی به جان تو بابا گرسنه خوابیدم

اینجا بهانه های زدن جور میشود

کافیست زیر لب پدرت را صدا کنی

کافیست یک دوبار بگویی گرسنه ای

یاناله ای بخاطر زنجیر پاکنی

اصلا،نه،بی بهانه زدن عادت همه است

حرف گرسنگی نزدم بازهم زدند

آنقدر پیش طفل تو خیرات داده اند

نان های خشک خانه شان هم تمام شد

امروز هم به نیت تفریح آمدند

عمه کجاست؟،معجر من ازدحام شد

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
انسان اگه سالم باشه واسه همه ی مظلوما دلش میسوزه چه بچه های سیستان چه کودکان بی پناه غزه

جز تاپیک واسه مردم مظلومممممممم لبنان و فلسطین ندیدم تا حالا دغدغه هموطنم داشته باشید

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍