2777
2789
عنوان

گرسنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 127 پست

چین چقدر کمک کرد بهشون درصورتی که همه جا دنیا فقیر درمانده کارتن خواب گرسنه هست ولی مردمش چیزی نگفتن این یعنی انسانیت دمشون گرم

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

خوبه که وسعت انقد زیاده که هم به اونا کمک کنی هم به کشور خودت

کاش بود میتونستم میلیونی کمک کنم یه انقد پول داشتم اشتغالزایی چیزی کنم 💔

نه با پول خيلي کم تو خیابون کسی رو ببینم و مثلا یه پیچی دارم مطمئنه بچه های یتیم و مریض میذاره یا لباس میگیره 

یا الانم تو این سایته فک میکنی چقد زدم ۱۰۰ تومن 🤣

ولی خب هر کی یه کمم بزنه کلی میشه میدونی

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چین چقدر کمک کرد بهشون درصورتی که همه جا دنیا فقیر درمانده کارتن خواب گرسنه هست ولی مردمش چیزی نگفتن ...

بله همه جای دنیا گرسنه هست ولی کمتر جایی هست مثل ما که از صبح تا شب کارگر کار کنه و بتونه باهاش ۸۰۰ گرم گوشت بخره 

یکم به دلخوشی های زندگیت بیشتر برس که مغزت از حالت منطقی به حالت لذتی گرایش پیدا کنه اون موقع بهتر م ...

دلخوشی یعنی کاری و انجام بدی که حل دلت باهاش خوب باشه

ایشون حالش با کمک کردن به مظلوم خوبه

اونجا شش هزار کامیون از سایر دنیا رفتن نمیذارن از مرز داخل بشن حتی اگه رد بشن همون حیوونایی که بعضی ...

الآنم یه عده ای  که همیشه تو نذری اربعین و مردم غزه ... یکدفعه یادشون میوفته که ایران هم فقیر داره ولی تو سفرای خارجی عملای زیبایی هزینه برای سگو گربه ها ..‌‌  اصلا فقرای وطنی جاو یادی ندارن  به این تاپیک مثل دهها تاپیک دیگه حمله می‌کنن البته اغلبشون نیتشون مردم ایران نیست فقط از بغضو کینه یک این بچه ها حتی میگن دعا نکنیم 

بله همه جای دنیا گرسنه هست ولی کمتر جایی هست مثل ما که از صبح تا شب کارگر کار کنه و بتونه باهاش ۸۰۰ ...

چین اقتصاد قوی ای داره

درست

ولی انصافا کارگر های اینجا رو با چین مقایسه نکن

اصلا چین به خاطر نیروی کار ارزانشه( بخون بَرده) که خیلی از کشورا کارخونه هاشونو اونجا میزنن و هر جا بری محصولات چینی هست

با این که منم به خاطر پول مواد غذایی قرض گرفتم وندارم بدم پولو خیلی دلم سوخت واسشون

عزیزم چرا به مشکل خوردین؟

اگه خواستی رو منم حساب کن نمیگم زیاد ولی گیر کردی شاید بتونم یه کاری کنم

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
خوبه که وسعت انقد زیاده که هم به اونا کمک کنی هم به کشور خودت

گفت که وسعش به اونا نمیرسه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

پس چرا من اینقدر دلم سنگه؟

چرا ناراحت نمی شم؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁