2777
2789
عنوان

میترسم مامانم الزایمر بگیره 😭

127 بازدید | 14 پست

بچه ها مامان من ۴۳ سالشه و خب مشغله های فکری زیاد داره ... 

گاهی یادش میره زیر غذا رو خاموش کنه 

یا ۳ بار شده تا به الان ببخشید میگم ولی نوار بهداشتی رو جمع نمیکنه و میره سرکار ما که میریم تو حموم دیدم و دعوا هم کردم گفت عجله داشتم دیرم شده بود و...

بابای من تو کادر درمانه و البته معمولا خیلی برچسب بیماری می‌چسباند و چند بار شنیدم ازش که میگه آره الزایمر میگیری و علائمش داری و... 

خیلی میترسم چ کنم به نظرتون طبیعیه؟ دوستم میگه مامان منم همینه واسه مشغلس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه منم اکثراهمینم البته توبقیه چبزا،ن نواروایناولی خب ذهنش خستس 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

مامان منم خیلی مشغله داره و کارمند هستولی الان ۴۸ سالشه از من یکی چیزی بیشتر یادش می مونه انشاالله م ...

مامان منم یادش نمیره مسائلو ولی خب میبینی غذا رو خاموش نکرد یا ..

دقیقا منم حس میکنم خستس

ماماناکلادغدغشون خیلی زیاده 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

مامان من یکی حتی یادش مونده بود که غذا نذری رو گاز گذاشته صبح و به من زنگ زد تا خاموش کنم در کل آلزایمر نداره 

انشالله مادر شما هم فقط این چندبار فراموش کرده باشه و آلزایمر نگرفته باشه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

بخدا منم با ۲۴سال سن همینم .بیشتر از مادرت علائم دارم 

تو خونه ما غذا هفت لا میسوزه ما از بوش میفهمیم غذا رو گاز گذاشتیم 

ذهنش درگیره طبیعیه 

ولی خب الزایمر چیز عجیبی نیس 

گریبان خیلی هارو هم میگیره 

ویتامین هایی که برای تقویت حافظه هست براش بخرین 

و هیچ وقت این جملات رو مدام جلوش تکرار نکنین 

نگیره هم بقیه تلقین میکنن بهش 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

2790
2778
2791