2777
2789
عنوان

لطفا همه کنکوری ها منو ببخشن

258 بازدید | 35 پست

من میخوام از سهمیم استفاده کنم(دو تا تاپیک قبلم رو بخونین) 

شرط: 

یک: رتبه زیر ۳٠٠ کنکور

دو: رقمی زیر ۳٠٠ در تمامی آزمون های قلمچی (ب جز دو سه تا چون ممکنه ی آزمونو خراب کنم) 

سه: میانگین تراز بالای ۷ هزار

دارا اسم داداشمه   

بابا استفاده کن برو اینقدر دنبال بخشش اینو اون نباش به هر حال قانونیه که دولت تصویب کرده اگه قرار باشه یکی‌ معذرت خواهی کنه اونا هستن نه تو 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم🙃

موفق باشی دختر:) 

ولی درستو خوب بخون که مثل اینا که الان با سهمیه رفتن هیچی هم بلد نیستن نباشی.. 

چقدررررر درس خوندم چقدر شبا بیدار بودم قبولم شدم ردم کردن تو مصاحبه💔🙂

کاربری دست چند نفره

اگه حقت بود نوش جونت

بالاخره مفتی که بهت سهیمه ندادن یه چیزی از خودت دادی یاپدرت شهیدشده که بی پدری کشیدی یاجانباز بوده که باز سختی کشیدن وخیلی چیزا حسرتش مونده به دلت 

یادلیل دیگه ،که باز حقت بوده وگرنه به همه میدادن،چیزی که قانونی بهت تعلق میگیره حرام نیست ،اجازه کسی رو هم نمیخواد 

الان کلاس دهمی ؟ راستش من از سهمیه دارا متنفرم ولی شرایط پدرت رو که خوندم یکم بهت حق دادم متاسفانه اونایی که تو بهترین مناطق ساکن هستن و باباشون هم از بابای ما سالمتره و سهمیه دارن اوج نا عدالتیه ولی تو شاید تنها سهمیه داری باشی که بهت حق میدم 

سهمیه جند درصده ؟ 

با توجه به کدوم شرایط میگین؟

تاپیکتون رو‌خوندم واقعا شرایط پدرتون خیلی سخته من خودم ایثارگری دارم اما استفاده نکردم هرچند گفتن به جایی برنمیخوره من اینطور شنیدم اما بازم قانونی محسوب میشه به هرحال

چی بگم🙃موفق باشی دختر:) ولی درستو خوب بخون که مثل اینا که الان با سهمیه رفتن هیچی هم بلد نیستن نباش ...

الهی دورت بگردم قشنگم

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات میدونی چرا؟ 

چون منم ی مدتی این حسو تجربه کردم

الان دنبال شب بیداری هاتی دنبال حرف شنیدناتی دنبال زحمتاتی دنبال کارایی که میتونستی کنی ولی وقتتو پای این کار دیگ گذاشتی

باور کن درکت میکنم

منم این شریط ی مدت برام پیش اومد و فهمیدم خدا صلاحم رو میخاد شاید الان حرفم حالتو بدتر کنه ولی بعدا متوجه میشی.. 

دارا اسم داداشمه   

بابا استفاده کن برو اینقدر دنبال بخشش اینو اون نباش به هر حال قانونیه که دولت تصویب کرده اگه قرار با ...

چه جالب وارد دانشگاه شدینو بازم این حرفو میزنین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️